Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
UWAGA RADOM !!! |
Autor |
Wiadomość |
mama84 [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-23, 10:42 UWAGA RADOM !!!
|
|
|
Kochani Przyjaciele:)
Kilka miesięcy temu zaczęła dojrzewać myśl o otwarciu w Radomiu Ogniska naszej Wspólnoty.
Niezaprzeczalne działanie Ducha Świętego w tej sprawie doprowadziło do tego, że wkrótce powstanie w Radomiu nowe Ognisko Wiernej Miłości Małżeńskiej.
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na spotkanie inauguracyjne w dniu 26.02 o godz. 15.00. Spotykamy się w Kościele św. Brata Alberta w Radomiu (Prędocinek) na specjalnej mszy św. w intencji Wspólnoty a później zapraszamy wszystkich na spotkanie do Domu Parafialnego.
Jest więc pilna potrzeba modlitwy w tej intencji. Od 26.01.2017 do 03.02.2017 będziemy modlić na wszystkich grupach skypowych Nowenną do Ducha Świętego w tej intencji."
Prosimy o modlitwę,
Z Panem Bogiem |
|
|
|
|
Nirwanna [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-23, 11:26
|
|
|
Chwała Panu, niech Duch Święty Was prowadzi! |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-24, 14:30
|
|
|
Niech Was Pan prowadzi! Lublin wspiera
Mam w Radomiu liczną rodzinę - w tym psychologów i psychiatrę, którzy już trochę nas znają i polecali swoim pacjentom...
służę pomocą w kontakcie, może się przydadzą nowemu ognisku
Z Bogiem |
|
|
|
|
mama84 [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-24, 22:21
|
|
|
Bóg zapłać za dobre słowa, z pewnością będziemy się kontaktować ws. wsparcia psychologicznego ☺️
Już teraz zapraszam Lublin na otwarcie naszego Ogniska 😁pozdrawiam |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-25, 09:19
|
|
|
mama84 napisał/a: | zapraszam Lublin na otwarcie naszego Ogniska |
dziękujemy, będziemy - jak Bóg pozwoli
Bożego dnia i życia |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
|
|
|
|
mama84 [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-25, 20:36
|
|
|
😀 aaa tak, mamy wspaniałego duszpasterza, który wszędzie ma dojścia ! |
|
|
|
|
mama84 [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-30, 11:52 spotkanie 28.02 - relacja
|
|
|
Moi Drodzy,
Dziękuję wszystkim przybyłym na nasze sobotnie spotkanie.
Przybyło 30 osób, co jest dowodem i potwierdzeniem słuszności naszych działań! Po wspólnej modlitwie nastąpił czas dzielenia się swoimi świadectwami.
Miły wieczór, przy kawce skończył się około godz. 21.00
Dziękujemy Pnie za To dzieło! |
|
|
|
|
Monika Ch [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-30, 13:06
|
|
|
Szczęść Boże :) Byłam na sobotnim spotkaniu Wspólnoty Sychar :) Dziękuję w codziennych modlitwach za to że taka wspólnota powstała w Radomiu :) Mam nadzieję że Moje Małżeństwo przejdzie prawdziwą PRZEMIANĘ i nastanie Cud w którym się z mężem dogadamy i ponownie poczujemy Miłość która z mojej strony z pewnoscią się tli :) Duch św juz mnie poprowadził ponieważ nie mam przypadków w życiu :) Trafiłam do tej wspólnoty bo Bóg własnie zaczął działać i ma plan wobec mojego małżeństwa :)Mimo tego że jest mi bardzo żle i ciężko to już w przeciągu tych dwóch dni od soboty dużo zrozumiałam co ja robię żle ,ponieważ Najlepszym rozwiązaniem jest zacząć siebie zmieniać a nie wspołmałżonka i to zrozumiałam bo ciąglę "gadanie "z mojej strony nic nie pomaga tylko budzi jeszcze większe nerwy:(Mam nadzieje że nadejdzie taki czas że bedziemy potrafili ze soba rozmawiać ... |
|
|
|
|
mama84 [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-31, 22:24
|
|
|
Monika Ch napisał/a: | Mimo tego że jest mi bardzo żle i ciężko to już w przeciągu tych dwóch dni od soboty dużo zrozumiałam co ja robię żle ,ponieważ Najlepszym rozwiązaniem jest zacząć siebie zmieniać a nie wspołmałżonka i to zrozumiałam bo ciąglę "gadanie "z mojej strony nic nie pomaga tylko budzi jeszcze większe nerwy:( |
ZGADZAM SIĘ!!!
wielu już tu pisało, że bycie miłym,otwartym, pomocnym i oddanym współmałżonkowi nagle potrafi otworzyć jego serce tak, że sam się zechce zmieniać!
A zmiany są możliwe dopiero kiedy ktoś naprawde tego chce
Miej jednak dużo cierpliwości i pokory... to może potrwać.
Bardzo się cieszę, i dziękuję za przybycie na sobotnie spotkanie
Z Panem Bogiemi głowa do góry |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|