Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Świadectwo dźwiękowe Halszki |
Autor |
Wiadomość |
Jarek321 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-01, 13:38 Świadectwo dźwiękowe Halszki
|
|
|
Warto posłuchać!
tutaj |
|
|
|
|
Mirakulum [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-01, 13:47
|
|
|
Halszka
dziękuje Ci za świadectwo . |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-01, 14:28
|
|
|
Halszko dziękuję. |
|
|
|
|
Aleksandra1001 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-01, 15:30
|
|
|
Halszko, dziękuję
Moja historia to jakby kalka Twoich przeżyć....
ale ja jeszcze nie umiem dać takiego świadectwa... |
|
|
|
|
elzd1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-01, 20:01
|
|
|
Dzięki Jarku za ten link, od tygodni zbierałam się za wysłuchanie, aż tutaj ereszcie taka zachęta
Halince dzięki za świadectwo, myślę że wypowiedziała to wszystko co wiele z nas nosi we własnym sercu, a Halina to ubrała w słowa. |
|
|
|
|
Jarek321 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-01, 21:01
|
|
|
Naprawdę cenne słowa, przemyślenia. W wypowiedziach Halszki widzę przede wszystkim poczucie wolności wypływające z poddania się Woli Bożej. Aby dojść do takiego etapu trzeba jednak przeżyć, przepracować ogromne cierpienie - duchowe, emocjonalne. Ostatecznie jednak człowiek jest oczyszczony, uwolniony. |
|
|
|
|
Agnieszka [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-02, 08:30
|
|
|
Halinko pięknie mówiłaś |
|
|
|
|
Ife [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-02, 14:37
|
|
|
Halinko mi też bardzo się podobało, masz piękny głos i tyle odwagi by dawać takie świadectwo. |
|
|
|
|
róża [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-02, 18:07
|
|
|
W odpowiedzi rzekł do niego Jezus: "Zaprawdę, zaprawdę, powiadam ci, jeśli się ktoś nie narodzi powtórnie, nie może ujrzeć królestwa Bożego". Nikodem powiedział do Niego: "Jakżeż może się człowiek narodzić będąc starcem? Czyż może powtórnie wejść do łona swej matki i narodzić się?" Jezus odpowiedział: "Zaprawdę, zaprawdę, powiadam ci, jeśli się ktoś nie narodzi z wody i z Ducha, nie może wejść do królestwa Bożego. To, co się z ciała narodziło, jest ciałem, a to, co się z Ducha narodziło, jest duchem. Nie dziw się, że powiedziałem ci: Trzeba wam się powtórnie narodzić. Wiatr wieje tam, gdzie chce, i szum jego słyszysz, lecz nie wiesz, skąd przychodzi i dokąd podąża. Tak jest z każdym, który narodził się z Ducha. J 3, 3-8 |
|
|
|
|
Anais [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-04, 17:13
|
|
|
Halszko, Błogosławieństwa Bożego! |
|
|
|
|
ewulek [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-04, 17:20
|
|
|
Halszko piękne świadectwo... |
|
|
|
|
NORBERT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-07, 22:34
|
|
|
Halinko piękne świadectwo....i piękna siła programu 12 k...........
Pogody Ducha na każdy dzien życia......... |
|
|
|
|
midziulka [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-17, 21:49
|
|
|
Halinko piękne słowa, pięknie mówiłaś, jesteś cudowna, popłakałam się - przepraszam |
|
|
|
|
Halszka [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-25, 12:14
|
|
|
Teraz potrzebuję wsparcia modlitewnego, moja sprawa 16 listopada...
Jest mi bardzo trudno... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|