Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
cześć gosia szkoda że ty nie możesz porozmawiać z moją żoną żeby jej wytłumaczyć że rozwód to ostateczność i przedewszystkim czeba dać sobie szanse
Anula [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-05, 10:29
PAolo - gratuluje . Chyba wydrukuję twój post i wyślę mojemu zbłąkanemu meżowi :) . Moze znajdzie siły by dac szanse naszej rodzinie .
Pozostańcie już na zawsze z Bogiem .
Paolo27 [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-14, 21:45
Dzieki Anula. Drukuj jesli poomoze:).Pozdrawiam
sylica [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-15, 07:42
Paolo ja tez pozwolilam sobie wydrukowac Twoje swiadectwo i wysłałam mężowi, szkoda ze do niego nic nie dociera...
Pozdraiwiam
Sylwia
Paolo27 [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-15, 23:45
mam nadzieje,ze dotrze.Pozdrawiam
yvette [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-09, 18:08
Paolo pisałeś że patrząc na żonę czułes nienawiść.Podobnie jest u mnie zauważylam że mój mąż odnosi sie do mnie właśnie wtaki sposób od paru tygodni.Nie umiem wytłumaczyc tego typu zachowania twierdzi po zatym że jest zły i wszyystkich krzywdzi.Jakie były tego powody u Ciebie i w jakim momencie sie to zmieniło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum