Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Prosba o uzdrowienie mlodego malzenstwa |
Autor |
Wiadomość |
Damian [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-19, 11:33 Prosba o uzdrowienie mlodego malzenstwa
|
|
|
Moi Drodzy,
zwracam sie do Was z prosba modlitwe o uzdrowienie naszego sakramentalnego malzenstwa Agnieszki i Damiana, zawarte 30.06.2012. Obecnie przezywamy moment, gdzie osoba trzecia zawladnela uczuciami mojej zony i poprzez to nasze malzenstwo jest powaznie zagrozone rozpadem. Zebram o modlitwe......
Damian |
|
|
|
 |
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-19, 18:38
|
|
|
Ojcze nasz... |
|
|
|
 |
GosiaH [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-20, 13:36
|
|
|
któryś jest w niebie, święć się Imię Twoje |
|
|
|
 |
Uparty [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-20, 19:38
|
|
|
Proszę o modlitwę żeby nasze małżeństwo wreszcie uzdrowiono za pośrednictwem Pana Boga Wszechmogącego Najświętszej Panienki z Panem Bogiem. |
|
|
|
 |
rona [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-21, 16:50
|
|
|
Przyjdź Królestwo Twoje |
|
|
|
 |
Damian [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-22, 08:51
|
|
|
Badz wola Twoja... |
|
|
|
 |
Damian [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-02, 11:14
|
|
|
Prosze Was o wiecej modlitwy, moja zona wyrazila w mininy poniedzialek chec przystapienia do sakramentu pokuty. Prosze was o zintensyfikowanie modlitw o Nia i o nas... |
|
|
|
 |
pini2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-02, 17:35
|
|
|
Pamiętam w modlitwie |
|
|
|
 |
Damian [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-12, 12:00
|
|
|
Prosze o Modlitwe o Moja Zone i o jej Spowiedndnika. Dwa tygodnie temu bylo pierwsze spotkanie z Ksiedzem, drugie mialo sie odbyc w ta sobote. Nie trace nadzieji, ze jeszcze przed swietami odbedzie sie ten drugi Termin. Dziekje Wam Wszystkim za modlitwy!!! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|