Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
JESIENNE REKOLEKCJE WTM SYCHAR 2016 |
Autor |
Wiadomość |
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-06-08, 21:48 JESIENNE REKOLEKCJE WTM SYCHAR 2016
|
|
|
Serdecznie zapraszamy na Ogólnopolskie JESIENNE Rekolekcje Wspólnoty Trudnych Małżeństw SYCHAR.
W związku z dużym zainteresowaniem i potrzebami, nasze rekolekcje odbędą się w dwóch turach.
W obu terminach i miejscach konferencje na temat „MAŁŻEŃSTWO JAKO WSPÓLNOTA DUCHA” wygłosi ks. prof. Tadeusz Guz.
I TERMIN:
GÓRA ŚWIĘTEJ ANNY 14-16 października 2016 - http://www.dompielgrzyma.pl/
ceny - dorośli w pokoju 2 osobowym - 170 zł, dorośli w pokojach 3,4,5 osobowych - 150 zł, dorośli w pokojach bez łazienki (sanitariaty na korytarzu) - 120 zł, dzieci do 2 lat gratis, dzieci od 3 do 10 lat - zniżka 50% (PROSZĘ dopisać w formularzu = w informacjach dodatkowych "rodzaj" rezerwowanego pokoju. Bez opisu = osoba automatycznie będzie
otrzymywała miejsce w dostępnym pokoju)
II TERMIN:
OŻARÓW MAZOWIECKI 21-23 października 2016 - http://www.ozarow.cpps.pl
Ceny; dorośli 150 zł, dzieci; 0-4 gratis, 5-10 50%, od 11 lat jak dorosły.
Zapisy przez formularz:
http://formularz.sychar.o...lnopolskie.html
Wymagana będzie zaliczka; informacje o terminie i nr konta roześlemy mailem.
UWAGA! poniższy formularz dotyczy obu miejsc i terminów:
Bądźcie uważni przy wypełnianiu formularza i wybierzcie odpowiednie miejsce z terminem rekolekcji.
Każda osoba (także dziecko) powinna zostać zgłoszona na oddzielnym formularzu!!!
UWAGA!!: Osoby dojeżdżające ponoszą koszty w wysokości 30 zł - muszą się przy tym zgłosić przez formularz, zaznaczając w informacjach dodatkowych, że nie korzystają z noclegów i wyżywienia!! Możemy przyjąć maksymalnie po 10 osób dojeżdżających.
Przypominamy, iż nasze spotkania są bezalkoholowe!
Serdecznie zapraszamy, z Bogiem. |
Ostatnio zmieniony przez 2016-09-05, 08:56, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-06-10, 16:24
|
|
|
Kochani,
ks. prof. Tadeusz Guz poznał już Sychar, po raz pierwszy w marcu 2015, gdy wygłosił konferencje na rekolekcjach ogniskowych lubelsko-puławskich w Nałęczowie.
Mówił na temat "Ważność sakramentu małżeństwa dla życia człowieka", oto nagrania:
http://www.naszdziennik.p...-czlowieka.html
z Bogiem. |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-09, 10:01
|
|
|
i jeszcze podsyłam do posłuchania - ks. prof. Tadeusz Guz o Marcinie Lutrze i protestantyzmie podczas czuwania czytelników „Miłujcie się!” oraz członków Ruchu Czystych Serc, które odbyło się na Jasnej Górze dnia 25 czerwca 2016 roku.
https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be
Bożego dnia. |
|
|
|
|
Krzysztof123 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-17, 13:13
|
|
|
Kiedy zapisy? czy już można się wstępnie zapisać, zakołonotować? |
|
|
|
|
Jacek-sychar [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-17, 15:24
|
|
|
Zapisy zaczną się na samym początku września.
Teraz jest okres wakacyjny. Jak tylko wrócimy z urlopów, zaraz pojawią się formularze na rekolekcje. |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-17, 16:02
|
|
|
Krzysztof123 napisał/a: | czy już można się wstępnie zapisać, zakołonotować? |
nie, nie prowadzimy takich zapisów.
odsyłam do pierwszego postu: ZAPISY ROZPOCZNIEMY PO WAKACJACH - NA POCZĄTKU WRZEŚNIA.
z Bogiem. |
|
|
|
|
Jacek-sychar [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-05, 08:45
|
|
|
UWAGA !!!
Rozpoczęliśmy zapisy na rekolekcje.
Wszystkie informacje dostępne w pierwszym poście tego wątku. |
|
|
|
|
Jacek-sychar [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-05, 18:47
|
|
|
Uwaga!
Osoby, które zapominały podać danych w formularzu (np. dotyczących pokoju) a chcą uczestniczyć w rekolekcjach na Górze Św. Anny proszone są o przesyłanie wiadomości prywatnych na nick: Kwiatuszek
Zalecam jednak umiar, żeby nie zamęczyć koleżanki, żeby miał kto przygotowywać kolejne rekolekcje. |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-06, 07:01
|
|
|
Jacek-sychar napisał/a: | żeby miał kto przygotowywać kolejne rekolekcje. |
a może znajdą się nowi chętni do pomocy w organizacji?
zapisy idą w takim tempie, że chyba już dziś uruchomimy listę rezerwowych
teraz czekamy cierpliwie na maile z nr konta, a osoby, które przyjadą ze współmałżonkiem i/lub dziećmi i nie zgłosiły Ich na oddzielnych formularzach, tak jak prosiliśmy, uzupełniają braki.
Bożego dnia |
|
|
|
|
helenast [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-06, 08:38
|
|
|
Ja już dawno zgłosiłam chęć pomocy ( przez Leszka LDA) , ale pozostało bez odzewu ... |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-06, 09:02
|
|
|
helenast napisał/a: | Ja już dawno zgłosiłam chęć pomocy |
Kochana, nie martw się, z pewnością skorzystamy. Dziękujemy! czy wybierasz się na sylwestra do Nysy?
z Bogiem. |
|
|
|
|
Kwiatuszek [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-06, 09:09
|
|
|
helenast napisał/a: | Ja już dawno zgłosiłam chęć pomocy ( przez Leszka LDA) , ale pozostało bez odzewu ... | -proszę o kontakt na pw |
|
|
|
|
zenia1780 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-06, 09:22
|
|
|
Cytat: | Ja już dawno zgłosiłam chęć pomocy ( przez Leszka LDA) , ale pozostało bez odzewu ... |
helenast, a może zgłoś się do Marzeny, albo przyjdź na następne spotkanie, będziemy ustalać kto się czym będzie zajmował w kwestii organizacyjnej rekolekcji |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-07, 16:20
|
|
|
Kochani,
Ożarów już pełny, lista rezerwowych w toku...
Na GŚA zostały ostatnie miejsca.
... ale nie traćcie ducha, gdyż wszystko zweryfikują zaliczki - naprawdę, zawsze tak się działo, że wszyscy, którzy chcieli i mogli docierali na rekolekcje
z Bogiem. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|