Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Wielkie rzeczy mi Pan uczynił |
Autor |
Wiadomość |
awe [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-02-11, 20:32
|
|
|
Chwała Panu!!!!!!!!!!!!!!!!
a mnie sędzia na sprawie mojej koleżanki pytał czy znam takie małżeństwa
powiedziałam, że owszem chociaż nazwisk nie podam
i powiem Wam że zainteresowanie Sycharem a szczególnie tymi którzy wracają do siebie było ogromne |
|
|
|
|
miodziak [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-02-13, 22:00
|
|
|
poryczałam się |
|
|
|
|
Dorota 6 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-02-17, 20:22
|
|
|
Aniu, dopiero dzisiaj przeczytałam Twoje świadectwo, płakałam jak bóbr. Dziewczyno, tyle przeszłaś, ale dzięki temu, że tak zawierzyłaś Bogu jesteście razem.
Piękne i wzruszające świadectwo, z Bogiem można wszystko zmienić. Aniu, życzę Ci, byście byli szczęśliwi i aby Wasz dzidziuś bez komplikacji pojawił się na świecie. |
|
|
|
|
joasia.p. [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-02-20, 19:04
|
|
|
tego było mi potrzeba.
dzieciaki pojechały do taty więc zasiadłam po długim czasie do komputera i ... otworzyłam twój post.
Tak . Potrzeba mi jak najwięcej takich słów, bo zaczynam rozumieć i oddawać się Bogu "na całego".
Aniu , dzięki za twoje świadectwo. Życzę wszystkiego najlepszego !!
I zasiadam do swoich modlitw i rozmowy z Panem |
|
|
|
|
enea [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-03-13, 19:31
|
|
|
Aniu |
|
|
|
|
renta11 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-03-14, 12:06
|
|
|
Dobro rozchodzi się jak kręgi po wodzie. |
|
|
|
|
hubcia576 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-03-14, 12:25
|
|
|
renta11 napisał/a: | Dobro rozchodzi się jak kręgi po wodzie. |
Piękne porównanie, dziekuję. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|