Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Biała Podlaska- pomyślmy o założenia ogniska |
Autor |
Wiadomość |
Iwo1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-01-06, 15:53 Biała Podlaska- pomyślmy o założenia ogniska
|
|
|
Sycharowicze, od dłuższego czasu chodzi mi po głowie założenie ognisko sycharowskiego w Białej Podlaskiej. Czekam |
|
|
|
|
twardy [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-01-06, 16:00
|
|
|
A na co czekasz? |
|
|
|
|
Nirwanna [Usunięty]
|
|
|
|
|
miazia [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-01-06, 17:54
|
|
|
Wiesz, ja też czekałam.....stawiając Bogu kolejne warunki...a to ja jestem za słaba....brak mi doświadczenia....a to nie mam kapłana....a to za mało osób jest......Kiedy spełniała się każda wymówka.....zaczynało mi brakować argumentów.....Dopiero w Sanktuarium w Oborach Matka Boża rzuciła mnie na kolana i pokazała co znaczy Bądź Wola Twoja....... Nie miałam pomysłu jak zacząć....jak przyciągnąć ludzi...... Jarek w Oborach rzucił hasło.....zorganizuj coś, a my do Ciebie przyjedziemy do parafii ze świadectwem. W Święto Bożej Rodziny rozpoczął się w naszej parafii Tydzień Modlitw za Rodzinę......Bóg sprawił, że na wieczornej Adoracji gromadziło się wiele osób.....a w niedzielę od rana ludzie słyszeli świadectwo uratowania małżeństwa.....Dziś już chyba nie ma w moim mieście nikogo, kto by nie słyszał o Sychar.....a ja odbieram telefony od ludzi, którzy pytają o broszury...materiały....rekolekcje...spotkanie..... Ziarenko zostało zasiane....... Więc z własnego doświadczenia powiem Ci - działaj a Bóg pobłogosławi Twoje działania....... Masz moją modlitwę i odwagi. A ja zaczynam się brać za organizację otwarcia ogniska w Przasnyszu. Chwała Panu |
|
|
|
|
katalotka72 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-01-06, 18:38
|
|
|
ale się dziejeeeeeee
Tarnow tez rusza w tym roku będzie otwarcie kolejnych Ognisk !!!!! |
|
|
|
|
Iwo1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-01-06, 20:39
|
|
|
Nie jestem sama gotowa, aby z tym ruszyć. Może jest jakaś bratnia dusza z moich okolic. |
|
|
|
|
Mirakulum [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-01-07, 19:57
|
|
|
Iwo zapraszamy na wiosenne rekolekcje Sycharowskie
zobaczysz z czym to sie je |
|
|
|
|
Nirwanna [Usunięty]
|
|
|
|
|
Grzegorz F. [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-01-11, 22:38
|
|
|
Szczęść Boże,
co prawda mieszkam w Warszawie, ale pochodzę z Białej Podlaskiej? Iwo, w jakiej Parafii chciałbyś założyć Ognisko? A może u Kapucynów? |
|
|
|
|
Klara03 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-10-21, 13:27
|
|
|
Cytat: | Nie jestem sama gotowa, aby z tym ruszyć. Może jest jakaś bratnia dusza z moich okolic.
|
Od września w każdą TRZECIĄ środę miesiąca,w kościele Św. Antoniego w Białej Podlaskiej zapraszamy na Mszę Świętą o 18.30 w intencji MAŁŻEŃSTW I RODZIN po mszy osoby przeżywające trudności w małżeństwie spotykają się zakrystii z bratem Piotrem zbieramy się z zamiarem utworzenia Ogniska Sycharowskiego |
Ostatnio zmieniony przez 2014-10-27, 06:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Rubin [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-10-22, 14:03
|
|
|
... |
Ostatnio zmieniony przez 2014-12-18, 07:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-10-22, 15:11
|
|
|
lubelskie się rozwija sycharowsko
Lublin jest z Wami - niech się dzieje Wola Nieba!!!!
Z Panem Bogiem - Małgosia |
|
|
|
|
Rubin [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-11-20, 09:55
|
|
|
19.11.2014 odbyło się trzecie spotkanie (a moje pierwsze) - jeszcze nie Sychar, ale już jakiś zaczątek.
Była msza i dobre, tematycznie związane kazanie (brat Piotr stanął na wysokości zadania!), a potem spotkanie przy herbacie. Była dobra atmosfera by się podzielić i świadectwami i trudnościami. |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-11-20, 10:17
|
|
|
Brawo Biała!!! Chwała Panu!
czekamy na otwarcie
póki co zapraszamy do Lublina - 20.12 (sobota) mamy uroczyste spotkanie opłatkowe i miło by Was gościć...
zapraszamy także do Nysy na "W Nowy Rok z Sycharem" - jedzie parę osób z Lublina - możemy Was zabrać.
Z Panem Bogiem - Małgosia |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|