Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Przesunięty przez: administrator 2014-03-06, 13:46 |
Proszę zgłaszać uwagi dot. ew. problemów technicznych |
Autor |
Wiadomość |
twardy [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-22, 15:26
|
|
|
Na razie nie ma poprawy. |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-26, 17:41
|
|
|
szwankuje mi wyszukiwanie użytkowników w poczcie i jest jakiś problem z datami przy zapisywaniu sie na forum, szczegóły w korespondencji od użytkowników forum |
|
|
|
|
zenia1780 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-27, 09:01
|
|
|
Witam
Ostatno mam praoblem z otwarciem strony forum pomocy i jakiejkolwiek strony SYCHAR. Pojawia mi sie informacja o błędzie na stronie lub problemach technicznych na stronie. |
|
|
|
|
Blada [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-27, 09:04
|
|
|
Mam to samo! |
|
|
|
|
administrator
Administrator
|
Wysłany: 2014-03-27, 09:07
|
|
|
zenia1780 napisał/a: | Witam
Ostatno mam praoblem z otwarciem strony forum pomocy i jakiejkolwiek strony SYCHAR. Pojawia mi sie informacja o błędzie na stronie lub problemach technicznych na stronie. |
Jest awaria na serwerach firmy NetArt, na których są nasze strony. Stąd też mogą być zakłócenia - http://www.nazwa.pl/o-firmie/kontakt/ . Trzeba odczekać kilka dni - mam nadzieję, że sytuacja wróci do normy. |
_________________ A powiadam wam: Kto się przyzna do Mnie wobec ludzi, przyzna się i Syn Człowieczy do niego wobec aniołów Bożych; a kto się Mnie wyprze wobec ludzi, tego wyprę się i Ja wobec aniołów Bożych. Każdemu, kto mówi jakieś słowo przeciw Synowi Człowieczemu, będzie przebaczone, lecz temu, kto bluźni przeciw Duchowi Świętemu, nie będzie przebaczone. Kiedy was ciągać będą do synagog, urzędów i władz, nie martwcie się, w jaki sposób albo czym macie się bronić lub co mówić, bo Duch Święty nauczy was w tej właśnie godzinie, co należy powiedzieć. (Łk 12:8-12)
Przeczytaj...
1. tradycja 12 kroków dla chrześcijan:
"Nasze wspólne dobro jest najważniejsze, indywidualny rozwój zależy od jedności grupy". |
|
|
|
|
Karmel [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-04-06, 06:51
|
|
|
Ile czasu trwa wysyłanie wiadomości na prv?Ja ciągle mam w skrzynce ,,do wysłania"- to co napisałam do kogoś |
|
|
|
|
Blada [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-04-06, 07:21
|
|
|
Tak, póki ta osoba nie otworzy i nie przeczyta, Ty masz w skrzynce Do wysłania.
Sprawdź teraz. |
|
|
|
|
hubcia576 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-04-14, 09:45
|
|
|
Czy jest możliwość aby scalić wątki?
temat: "Uwaga Łuków" - wstawiłam w dwóch miejscach - a mam wrażenie, że powinien być w jednym - teraz tak przeskakuję z miejsca na miejsce i nie wiem co z tym zrobić?
Proszę o podpowiedź. |
|
|
|
|
twardy [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-04-14, 11:08
|
|
|
hubcia576 napisał/a: | Czy jest możliwość aby scalić wątki? |
Już scaliłem |
|
|
|
|
hubcia576 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-04-14, 11:45
|
|
|
twardy napisał/a: | hubcia576 napisał/a: | Czy jest możliwość aby scalić wątki? |
Już scaliłem |
Przesyłam wyraz wdzięczności |
|
|
|
|
Mirakulum [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-04-14, 18:42
|
|
|
A ja przeczytałam
"czy jest możliwe scalić związki ?"
i już chciałam gorąco zapewnić, że tak hiiii ... |
|
|
|
|
twardy [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-04-14, 18:47
|
|
|
Mirakulum napisał/a: | A ja przeczytałam
Od takich cudów to jest kto inny, nie ja |
|
|
|
|
elzd1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-05-30, 20:54
|
|
|
Mirakulum napisał/a: | A ja przeczytałam
Mirka, każdy widzi co chce :)
Rozbawiłaś mnie. |
|
|
|
|
duzapanna [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-06-13, 18:45
|
|
|
Chciałam spytać, czy wszyscy tak mają, że każdy ich post musi oczekiwać na akceptację, czy tylko ja? :) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|