Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Przesunięty przez: administrator 2014-03-06, 13:46 |
Proszę zgłaszać uwagi dot. ew. problemów technicznych |
Autor |
Wiadomość |
administrator
Administrator
|
Wysłany: 2014-03-06, 12:57 Proszę zgłaszać uwagi dot. ew. problemów technicznych
|
|
|
Kochani, proszę zgłaszajcie w tym wątku swoje uwagi, problemy dotyczące technicznej strony funkcjonowania Forum. Mieliśmy ostatnio awarię, dlatego chcemy wszystko poustawiać tak, aby było ono w pełni funkcjonalne. |
_________________ A powiadam wam: Kto się przyzna do Mnie wobec ludzi, przyzna się i Syn Człowieczy do niego wobec aniołów Bożych; a kto się Mnie wyprze wobec ludzi, tego wyprę się i Ja wobec aniołów Bożych. Każdemu, kto mówi jakieś słowo przeciw Synowi Człowieczemu, będzie przebaczone, lecz temu, kto bluźni przeciw Duchowi Świętemu, nie będzie przebaczone. Kiedy was ciągać będą do synagog, urzędów i władz, nie martwcie się, w jaki sposób albo czym macie się bronić lub co mówić, bo Duch Święty nauczy was w tej właśnie godzinie, co należy powiedzieć. (Łk 12:8-12)
Przeczytaj...
1. tradycja 12 kroków dla chrześcijan:
"Nasze wspólne dobro jest najważniejsze, indywidualny rozwój zależy od jedności grupy". |
|
|
|
|
landis85 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-07, 11:52
|
|
|
nie wiem czy mój problem jest aż tak ważny ale wyświetla mi że mam w skrzynce odbiorczej ponad 65 tys nieprzeczytanych wiadomości... |
|
|
|
|
dorotakm [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-07, 12:40
|
|
|
a mnie cały czas 2 |
|
|
|
|
Kamerun [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-07, 20:31
|
|
|
Moi grypowicze sygnalizują, że wielokrotnie znikają im wpisy w ich watkach.Pisza piszą, jest wyślij i przepada.
Ja otwieram np. kilka wątków z grupy i odpowiadam a w miedzy czasie kończy się id i muszę znowu się logować i automatycznie niknie mój wpis.
Z wiadomościami mam podobnie, zaznaczam, oznacz przeczytane watki a i tak mi pokazuje, że przekroczyłam limit itd. |
|
|
|
|
Nirwanna [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-08, 21:56
|
|
|
U mnie też jest ponad 65 tys wiadomości nieprzeczytanych (być może to przyczyna awarii forum , które "spuchło" w sposób nadmierny?).
I u mnie też przy próbie wysłania posta lub nawet tylko zrobienia jego podglądu wylogowuje mnie. |
|
|
|
|
gogol [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-08, 22:20
|
|
|
mnie wylogowuje przy wysyłaniu widomości na priv |
|
|
|
|
Nirwanna [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-09, 13:32
|
|
|
To nie jest problem techniczny, tylko coś co powinno zostać - mianowicie jeśli ktoś napisze dwa/ więcej postów zaraz po sobie, to one do tej pory się sklejały, i nie widać było w wiadomościach nieprzeczytanych, że tam coś nowego ktoś napisał. Konieczne było tzw. "podbicie". Teraz takie coś jest widoczne w Nieprzeczytanych i niech tak zostanie |
|
|
|
|
enbe [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-09, 14:24
|
|
|
Ciągle wejście na forum rozpoczyna komunikat, że przekroczyłam ilość nieprzeczytanych postów 50 (!) i że je usunięto za wyjątkiem 3 ostatnich dni. Głupi komunikat, nielogiczny, jestem każdy dzień na forum, a wystarczy parę godzin, aby 50 postów nowych było. |
|
|
|
|
bajka [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-09, 15:30
|
|
|
enbe napisał/a: | Ciągle wejście na forum rozpoczyna komunikat, że przekroczyłam ilość nieprzeczytanych postów 50 (!) i że je usunięto za wyjątkiem 3 ostatnich dni. Głupi komunikat, nielogiczny, jestem każdy dzień na forum, a wystarczy parę godzin, aby 50 postów nowych było. |
zgłaszam to samo. |
|
|
|
|
katalotka72 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-09, 21:14
|
|
|
Nirwanna napisał/a: | mianowicie jeśli ktoś napisze dwa/ więcej postów zaraz po sobie, to one do tej pory się sklejały, i nie widać było w wiadomościach nieprzeczytanych, że tam coś nowego ktoś napisał. Konieczne było tzw. "podbicie". Teraz takie coś jest widoczne w Nieprzeczytanych i niech tak zostanie |
tak - niech tak zostanie, rewelacyjnie to działa!!
enbe napisał/a: | Ciągle wejście na forum rozpoczyna komunikat, że przekroczyłam ilość nieprzeczytanych postów 50 (!) i że je usunięto za wyjątkiem 3 ostatnich dni. Głupi komunikat, nielogiczny, jestem każdy dzień na forum, a wystarczy parę godzin, aby 50 postów nowych było. |
mam to samo |
|
|
|
|
Nirwanna [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-16, 10:24
|
|
|
Wylogowuje mnie z forum samo i zbyt szybko, efektem jest bezpowrotny lot w kosmos długich postów (chyba że potraktuję ten post wcześniej opcją Kopiuj). |
|
|
|
|
twardy [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-16, 21:55
|
|
|
Nirwanna napisał/a: | Wylogowuje mnie z forum samo i zbyt szybko, efektem jest bezpowrotny lot w kosmos długich postów (chyba że potraktuję ten post wcześniej opcją Kopiuj). |
U mnie to samo.
Po za tym gdy chcę zacytować w pisanym przeze mnie poście, jakąś część czyjegoś postu i po zaznaczeniu jej naciskam "cytowanie selektywne" to czasami pokazuje się w moim oście ten cytat, ale nie ma na początku informacji czyj jest ten cytat.
Próbowałem kiedyś tak kilka razy i dopiero za piątym razem znalazł się ten dopisek u góry cytowanego postu, czyj on jest. |
|
|
|
|
maryniaa [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-16, 22:19
|
|
|
bajka napisał/a: | enbe napisał/a: | Ciągle wejście na forum rozpoczyna komunikat, że przekroczyłam ilość nieprzeczytanych postów 50 (!) i że je usunięto za wyjątkiem 3 ostatnich dni. Głupi komunikat, nielogiczny, jestem każdy dzień na forum, a wystarczy parę godzin, aby 50 postów nowych było. |
zgłaszam to samo. |
mam tak samo |
|
|
|
|
administrator
Administrator
|
Wysłany: 2014-03-22, 13:15
|
|
|
Nirwanna napisał/a: | Wylogowuje mnie z forum samo i zbyt szybko, efektem jest bezpowrotny lot w kosmos długich postów (chyba że potraktuję ten post wcześniej opcją Kopiuj). |
Proszę o zgłaszanie uwag czy jest w ww. sprawie poprawa. |
_________________ A powiadam wam: Kto się przyzna do Mnie wobec ludzi, przyzna się i Syn Człowieczy do niego wobec aniołów Bożych; a kto się Mnie wyprze wobec ludzi, tego wyprę się i Ja wobec aniołów Bożych. Każdemu, kto mówi jakieś słowo przeciw Synowi Człowieczemu, będzie przebaczone, lecz temu, kto bluźni przeciw Duchowi Świętemu, nie będzie przebaczone. Kiedy was ciągać będą do synagog, urzędów i władz, nie martwcie się, w jaki sposób albo czym macie się bronić lub co mówić, bo Duch Święty nauczy was w tej właśnie godzinie, co należy powiedzieć. (Łk 12:8-12)
Przeczytaj...
1. tradycja 12 kroków dla chrześcijan:
"Nasze wspólne dobro jest najważniejsze, indywidualny rozwój zależy od jedności grupy". |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|