Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Wielka prośba o uratowanie małżeństwa,bardzo cierpie Jezu... |
Autor |
Wiadomość |
Jarek7777 [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-03, 22:56 Wielka prośba o uratowanie małżeństwa,bardzo cierpie Jezu...
|
|
|
Witajcie,
Proszę o modlitwę o uratowanie małżeństwa oraz oddalenie przyszłej separacji. Kocham moja zonę i chce, aby ona nawróciła się do naszej wiary. Aby nasze dzieci miały szczęśliwą rodzinne pełna miłości. Od dłuższego czasu cierpię, dlatego proszę was modlitwę za Anie i Jarka.
Proszę o cud, bo relacja z moja zona uległa dramatycznej zmiany i rozmowa tutaj nie pomoże.
Proszę każdego, co to przeczyta o pomoc w naszej intencji. Modle się już przez ponad rok, ale teraz proszę o wasza pomoc, będę się także modlić we waszej intencji. Zostało mi czasu do marca.
Jarek |
|
|
|
 |
Elżbieta1974 [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-04, 06:35
|
|
|
Pod Twoją obronę uciekamy się Święta Boża Rodzicielko...... |
|
|
|
 |
Nirwanna [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-04, 06:46
|
|
|
....naszymi prośbami racz nie gardzić w potrzebach naszych..... |
|
|
|
 |
sakramentalna zona [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-04, 08:04
|
|
|
....ale od wszelakich zlych przygod racz nas zawsze wybawiac.... |
|
|
|
 |
viol [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-08, 21:57
|
|
|
Witam.Jestem tu pierwszy raz proszę o modlitwe w intencji uratowania mojego malzenstwa.I modlitwe o nawrocenie mojego meza z drogi,ktora jest kochanka. |
|
|
|
 |
GosiaH [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-08, 22:00
|
|
|
Pod Twoją obronę uciekamy się Święta Boża Rodzicielko...... |
|
|
|
 |
gogol [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-08, 22:02
|
|
|
naszymi prośbami,racz nie gardzić w potrzebach naszych |
|
|
|
 |
Nirwanna [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-08, 23:23
|
|
|
....ale od wszelakich złych przygód racz nas zawsze wybawiać..... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|