Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Swiadectwo |
Autor |
Wiadomość |
eplk [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-05, 21:43 Swiadectwo
|
|
|
Witajcie kochani,
Bardzo, bardzooo dlugo mnie tu nie bylo ale to nie znaczy ze zapomnialam o Was :) zwyczajnie jak to w zyciu nawal pracy i obowiazkow. Chcialabym dzis dac Wam moje male swiadectwo na to ze dla Pana nie ma rzeczy niemozliwych. Moze niektorzy z Was pamietaja jak pisalam tu o zdradzie meza o swoim zagubieniu i o tymm jak nie rozumialam co wlasciwie sie dzieje w moim zyciu. Fakty sa takie maz mnie zdradzil ranil a w koncu sie wyprowadzil na moja prosbe. w miedzyczsie targaly mna (nami ) straszne emocje, awantury i klotnie placz itp. brzmi znajomo prawda?? a potem przyszedl czas kiedy zabraklo mi sil na krzyki, na placz...wtedy pierwszy raz tak na prawde oddalam to wszystko Panu. Modlilam sie i blagalam o laske uzdrowienia, zeby nauczyl mnie przebaczac i kochac. I wiecie co zaczely sie dziac rzeczy niepojete. Cala zlosc zaczela uchodzic, powolutku jak przez mala dziurke w baloniku. A potem nie umialam sie juz wsciekac na meza.......nauczylam sie KOCHAC....a raczej zostalam nauczona :D bo sama to ja moge palcem w bucie ruszyc ;) i tak minelo kilka miesiecy i...cud! Maz wrocil do mnie ...nie do domu a do mnie a to ogromna roznica. Zmienil sie i zdaje sie ze tez nauczyl sie kochac....od chwili gdy wrocil minelo juz troche czasu.Udalo nam sie kupic dzialke i wybudowac dom...nie twierdze ze ten czas to sama slodycz....bywaly i bywaja chwile trudne. Sa proby- mniejsze i wieksze, sa chwile kiedy zly podszeptuje rozne bzdury.Ale dzis wiem ze z Panem moge wszystko! Jemu zawdzieczam ocalenie mojej rodziny.......i takiego cudu zycze Wam wszystkim! Blogoslawie Wam i pamietam w modlitwie......... |
|
|
|
|
Mirakulum [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-05, 21:55
|
|
|
Pamiętam Cię kochana
Chwała Panu |
|
|
|
|
Nirwanna [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-06, 12:35
|
|
|
Chwała Panu! |
|
|
|
|
Pavel [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-06, 19:39
|
|
|
Chwała Panu :) |
|
|
|
|
MS [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-06, 20:22
|
|
|
Cudownie. Tego mi trzeba było. Pięknego świadectwa że dla Pana nie ma rzeczy niemożliwych. Dziś kiedy mąż odsuną się od całej rodziny a ze mną rozmawia jak z obcą osobą tak tylko z przymusu, takie swiadectwo dodaje sił. Chwała Panu. |
|
|
|
|
eplk [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-09, 22:50
|
|
|
Chwala Panu, dla Niego nie ma nic niemozliwego :), mysle sobie ze Mryja udzielila mi rowniez swego wsparcia :) dodala sil i wiary. Polecam modlitwe rozancowa, codziennie choc jedna dziesiatka. Pamietam o Was modlitwie kochani Sychrowicze. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|