Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
UWAGA GDYNIA!!! |
Autor |
Wiadomość |
Megi31 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-17, 16:47 UWAGA GDYNIA!!!
|
|
|
Witajcie Kochani!
Po długim oczekiwaniu na ognisko w Gdyni małymi krokami zbliżamy się do jego otwarcia. Dzięki uprzejmości i niezwykłej otwartości na Boże sprawy ks. Proboszcza Jacka Sochy mamy możliwość otwarcia kolejnego ogniska wiernej miłości przy Parafii rzymskokatolickiej pw. Św. Mikołaja w Gdyni. Zapraszam serdecznie na najbliższe spotkanie, które odbędzie się 7 listopada (poniedziałek) i rozpocznie Mszą Św. o godzinie 18:30.
Nie mamy jeszcze daty oficjalnego otwarcia naszego ogniska. Potrzeby spotkań małżonków w kryzysie są jednak tak wielkie, że podjęliśmy już decyzje o spotkaniach. Jak mawiał nasz wielki rodak Jan Paweł II : "Czas ucieka wieczność czeka".
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam. W razie pytań proszę pisać.
Z Panem Bogiem |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-17, 17:00
|
|
|
Madziu, niech Was Bóg prowadzi
i znowu trzeba będzie mapę ognisk aktualizować
z Bogiem. |
|
|
|
|
Mirakulum [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-17, 17:28
|
|
|
Chwała Panu |
|
|
|
|
Metanoja1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-17, 18:33
|
|
|
Fajnie. |
|
|
|
|
anitaf [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-17, 19:08
|
|
|
Madziu życzę tobie daru mądrości Ducha Św by cie prowadził i umacnial w tym wspaniałym Bożym dziele😉 u mnie teraz jest klopot z nowym opiekunem😞 prosze o modlitwę o dobrego opiekuna dla Kartuskiego ogniska. |
|
|
|
|
Megi31 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-17, 21:34
|
|
|
Dziękuję wszystkim i proszę o modlitwę. Wczoraj miałam dyskusję na temat mojego trwania w sakramencie z przyjaciółką, a dziś z nimi dwojgiem na temat wiary i mojego czekania na męża. Czuję siłę od Boga. Tak zagorzałych dyskusji jeszcze nie mieliśmy, a znamy się już ok. 3 lat. Psujących się urządzeń w ostatnim czasie już nie liczę :) nie tylko u mnie, ale również u moich rodziców (Mama od jakiegoś już czasu należy do Wspólnoty Odnowy w Duchu Świętym. Modli się, poznaje Boga, zmienia swoje życie i pożycza książki religijne ode mnie- książkę Ani Jednej również.) |
|
|
|
|
Megi31 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-17, 21:37
|
|
|
Z dwojgiem miałam na myśli przyjaciółkę i jej męża oczywiście.:) |
|
|
|
|
Nirwanna [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-18, 05:37
|
|
|
Chwała Panu, niech Was Bóg prowadzi! |
|
|
|
|
LDA [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-18, 09:33
|
|
|
Niech Dobry Bóg Ciebie Megi i Tych wszystkich, którym będziesz posługiwać - prowadzi jak ojciec za rękę: ku życiu w prawdzie, miłości, w umiejętności słuchania siebie nawzajem, a Matka Boża niech osłania Was swoją macierzyńską miłością
moderacja: poprawiono na życzenie autora postu |
Ostatnio zmieniony przez 2016-11-24, 16:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Megi31 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-18, 10:46
|
|
|
Kochani
Wkrótce otwarcie ogniska Wiernej Miłości Małżeńskiej w Gdyni jest więc potrzeba wspólnej modlitwy w tej intencji na naszych skypowych grupach modlitewnych. Dlatego po zakończeniu obecnie odmawianej nowenny 26 października pomodlimy się na różańcu - tajemnice radosne a od 27 października do 4 listopada będziemy modlili się Nowenną do Ducha Świętego w intencji Gdyńskiego Ogniska WTM Sychar. Zapraszam też osoby z nowo powstającego ogniska do dołączenia się do wspólnej modlitwy. Poniżej podaję link do strony z informacjami o naszych skypowych grupach modlitewnych:
http://sychar.org/skype/
Z Bożym pozdrowieniem |
|
|
|
|
Megi31 [Usunięty]
|
|
|
|
|
Megi31 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-19, 09:35
|
|
|
Jutro Tomek z naszego ogniska ma o godzinie 12:00 sprawę rozwodową. Proszę o modlitwę w jego intencji, aby Chrystus dodał mu sił i niósł tam, gdzie sam nie jest w stanie iść. O światło Ducha Świętego dla osób zeznających i sędziego. Jutro również syn Tomka i Eweliny ma 12 urodziny proszę o modlitwę również w jego intencji, aby otrzymał od Boga wszelkie łaski i błogosławieństwo. |
|
|
|
|
Megi31 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-19, 09:39
|
|
|
W piątek 21.10.2016r. Dorotka z naszego ogniska prosi o światło Ducha Świętego na rozprawie oraz o przebaczenie w rodzinie i nawrócenie męża. |
|
|
|
|
Jacek-sychar [Usunięty]
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|