Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Ks. Joseph Ratzinger nadal Benedyktem XVI |
Autor |
Wiadomość |
Joanne D'Arc [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-27, 22:11 Ks. Joseph Ratzinger nadal Benedyktem XVI
|
|
|
Poprzedni Papież nie rezygnuje ze swojego imienia ani białej suutany, pełni posługę papieską w specyficznej formie, szerzej tutaj: http://betania.pl/article/read/62
Uważacie, że godnie postępuje? |
|
|
|
|
Metanoja1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-27, 23:03 Re: Ks. Joseph Ratzinger nadal Benedyktem XVI
|
|
|
Joanne D'Arc napisał/a: | Poprzedni Papież nie rezygnuje ze swojego imienia ani białej suutany, pełni posługę papieską w specyficznej formie, szerzej tutaj: http://betania.pl/article/read/62
Uważacie, że godnie postępuje? |
Nie rozumiem dlaczego miałby postępować niegodnie. Dla mnie Benedykt XVI to człowiek wielkiego formatu. A papieżem jest Franciszek. |
|
|
|
|
Joanne D'Arc [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-27, 23:35 Znaczy
|
|
|
Ja nie mam zastrzeżeń, chodzi mi o to mamy do czynienia z pierwszym przypadkiem gdzie obaj papieże się wspierają, kiedyś w historii były spory na linii Papież- antypapież.
Może przedstawisz swoje stanowisko na tamtejszym forum? :) |
|
|
|
|
Metanoja1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-28, 14:45 Re: Znaczy
|
|
|
Joanne D'Arc napisał/a: | Ja nie mam zastrzeżeń, chodzi mi o to mamy do czynienia z pierwszym przypadkiem gdzie obaj papieże się wspierają, kiedyś w historii były spory na linii Papież- antypapież.
Może przedstawisz swoje stanowisko na tamtejszym forum? :) |
Joanno nie obiecuję. Nie widzę prawdę mówiąc wątku do dyskusji o tym. Czy mogłabyś podać konkretnego linka do tej dyskusji, bo pierwszy Twój link to sam artykuł. Nie mam konta na tamtejszym portalu. Dzięki. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|