Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Wspólnota Sychar ma 10 lat |
Autor |
Wiadomość |
Elżbieta [Usunięty]
|
|
|
|
|
gogol [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-12-04, 14:59
|
|
|
Pieknie |
|
|
|
|
Ania77 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-12-04, 15:46
|
|
|
Bogu dziękuję za Sychar..:)
przy tej okazji chcę wszystkich poinformować, ze w intencji uzdrowienia małżeństw naszej wspólnoty Sychar w roku 2014, w każdą pierwszą sobotę miesiąca będzie odprawiona Msza św. w Sanktuarium Matki Bożej Pięknej Miłości w Bydgoszczy. Niech Maryja prowadzi nasze małżeństwa do Jezusa, niech wyprasza cuda przemiany jak na weselu w Kanie Galilejskiej. |
|
|
|
|
tempus [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-12-04, 22:52 10 lat Sychar
|
|
|
To już 10 lat trwania na modlitwie. Bogu niech będą dzięki za wspólnotę Sychar .
Szczególnie dzieki za uzdrawianie relacji, za małzeństwa uratowane i uzdrowione.
Niech łaska Panie Twa strzeże nas .
z pozdrowieniami i modlitwą
tempus |
|
|
|
|
twardy [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-12-04, 22:55
|
|
|
"303", wydzieliłem Ci wątek dla Ciebie i tam przeniosłem Twój post.
Link do Twojego wątku:
http://www.kryzys.org/viewtopic.php?t=10470
Tutaj będziesz mógł pisać oraz uzyskać pomoc od innych osób. |
|
|
|
|
Dak78 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-12-11, 17:06
|
|
|
Bogu niech będą dzięki za WTM Sychar.
14 grudnia o godzinie 15 również w Rzeszowie będzie spotkanie opłatkowe, a po nim msza święta.
Rzeszów, Plac Farny 5
Z Panem Bogiem |
|
|
|
|
elzd1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-10-23, 11:36
|
|
|
Moje dziesięciolecie we Wspólnocie minęło w czerwcu tego roku
Dzięki Panu za to, że Was odnalazłam wtedy gdy było mi tak bardzo źle. |
|
|
|
|
Mirakulum [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-10-23, 14:44
|
|
|
Uściski i modlitwę posyłam
krzyżyk od Ciebie nadal mam |
|
|
|
|
elzd1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-10-24, 16:42
|
|
|
Pozdrawiam. I wspominam w modlitwie. |
|
|
|
|
EL. [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-10-25, 19:14
|
|
|
A ja od Ciebie elzd1 mam Różaniec wykonany frywolitką, a nawet dwa...........i od Ciebie znam ten wyraz i taki sposób robótki ręcznej, zachwyciłam się wtedy !
Pamiętasz......, na rekolekcje, zdaje się do Leśniowa, przywiozłaś je dla każdego z nas. A to były pierwsze rekolekcje ogólnopolskie...i było nas tak dużo wtedy.....28 osób z całej Polski !!
Z sentymentem Cię wspominam i ciągle czekam...na kolejne nasze spotkanie !!! Z Przyjaźnią !!! EL. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|