Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Ks. Jan Reczek "To Jezus leczy złamanych na duchu" |
Autor |
Wiadomość |
Malwina83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-04, 22:51 Ks. Jan Reczek "To Jezus leczy złamanych na duchu"
|
|
|
O. Augustyn Jankowski we wstępie pisze:
" Trafia ona do przekonania z kilku powodów.Na czele trzeba wymienić bogactwo przytoczonych świadectw o rzeczywistych uwolnieniach ludzi nieszczęśliwych".
Jest to naprawdę wartościowa i budująca książka, zawarte są w niej modlitwy o uzdrowienie wewnętrzne, jak ks.Reczek pisze:
"Dla Zbawiciela nie ma ran przedawnionych.Serce człowieka jest dla Niego tak ważne, że On sam szukał okazji, aby je uleczyć z zadanego cierpienia"
Pewna kobieta udając się na modlitwę wstawienniczą, ujęła swoje sprawy w 8 punktach,do omodlenia, Pan Jezus odpowiedział jej w 5punktach
Przytoczę je dla tych , którzy nie sięgną po książkę.
Ja wyryje je w swoim sercu......
"5 punktów od Jezusa"
1.KOCHAM CIĘ
2.MÓDL SIĘ ZA SIEBIE I BLIŹNICH.
3. UWIERZ W MOJĄ MIŁOŚĆ.
4. ZAUFAJ MI BEZGRANICZNIE.
5.TRWAJ W MOJEJ MIŁOŚCI
BŁOGOSŁAWIĘ CI.
Jezus, nasz Pan, nasz Odkupiciel, nasz Wybawiciel, nasza Ucieczka, nasz Lekarz, Przyjaciel, nasza Nadzieja.....Miłość wieczna.... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|