Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
PAN BÓG LUBI SPEŁNIAĆ MARZENIA! |
Autor |
Wiadomość |
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-02, 22:58
|
|
|
Bogu niech będą dzięki.
(3) Przecież i Chrystus nie szukał tego, co było dogodne dla Niego, ale jak napisano: Urągania tych, którzy Tobie urągają, spadły na Mnie. (4) To zaś, co niegdyś zostało napisane, napisane zostało i dla naszego pouczenia, abyśmy dzięki cierpliwości i pociesze, jaką niosą Pisma, podtrzymywali nadzieję. (5) A Bóg, który daje cierpliwość i pociechę, niech sprawi, abyście wzorem Chrystusa te same uczucia żywili do siebie (6) i zgodnie jednymi ustami wielbili Boga i Ojca Pana naszego Jezusa Chrystusa. (7) Dlatego przygarniajcie siebie nawzajem, bo i Chrystus przygarnął was - ku chwale Boga.
(List do Rzymian 15:3-7, Biblia Tysiąclecia)
|
|
|
|
|
Glondi [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-05, 19:20
|
|
|
Strasznie cieszę się Chmurko z tej nowiny!!! I dziękuję, że mogłam przeczytać Twoje świadectwo, zwłaszcza w takim smutnym dla mnie dniu jak dzisiejszy, kiedy to kolejna osoba usilnie próbuje "sprowadzić mnie na ziemię" i przekonać że mąż nie wróci, a ja powinnam dać sobie wreszcie spokój. A Ty mnie tak podniosłaś na duchu Dziękuję! |
|
|
|
|
ewulek [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-06, 19:14
|
|
|
Chmurko tak to prawda Pan Bóg lubi spelniać nasze prośby i czeka na nas...
Chwała Panu |
|
|
|
|
marzena0711 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-06, 21:55
|
|
|
Bogu niech będą dzięk |
|
|
|
|
cola [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-07, 23:14
|
|
|
Chmurko jak dobrze ! Chwała Panu ! |
|
|
|
|
mariak [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-09, 19:55
|
|
|
Cieszę się razem z Wami :) :) :) |
|
|
|
|
izabela1115 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-12, 19:24
|
|
|
CHWAŁA PANU . |
|
|
|
|
malizna [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-22, 20:24 Re: PAN BÓG LUBI SPEŁNIAĆ MARZENIA!
|
|
|
Chmurka napisał/a: | Wszystko to, co wydarzyło się w moim życiu jest dowodem na to, że Pan Bóg jest Bogiem pełnym Miłości, że wszystko jest dla Niego możliwe, że to On wybiera czas i miejsce, że słowa Pana Jezusa "Otrzymacie wszystko o co na modlitwie z wiarą prosić będziecie" są wiecznie żywe!!!
|
Twoje słowa Chmurko są nadzieją dla mnie i myślę że dla wielu/ Własnie dziś gdy się miotam - są jak małe światełko w tunelu. Wiara. w Panu i w nim pokładane nadzieje. Moja droga daleka , ale mam nadzieję,ze idąc z Panem dojdę..
A Tobie dużo sił i wiary i powodzenia= pozdr. |
|
|
|
|
karo7 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-29, 00:25
|
|
|
Chmurko bardzo się ciesze. To takie budujące.
BOGU NIECH BĘDĄ DZIĘKI!!! |
|
|
|
|
Halszka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-02, 14:48
|
|
|
Dziękuję za świadectwo Kasiu :) Twoja wiara i modlitwy zostały nagrodzone!!
Życzę wytrwałości w odbudowywaniu relacji :) Wiem, że czasem jest trudno...
Wierzę, że Wam się uda - nie może być inaczej, gdy ma się oparcie w Jezusie Chrystusie! |
|
|
|
|
Jola90 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-02, 15:43
|
|
|
Piękne świadectwo. Chwała Panu. To bardzo radosna wiadomość dla nas wszystkich. Pamiętam nasze ostatnie spotkanie i piosenkę A. Wyszkoni, tyle było łez...
Będę pamiętała o Was w modlitwie.
Pozdrawiam :). |
|
|
|
|
Elżbieta [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-02, 23:12
|
|
|
To przepiękne świadectwo Chmurki "do nabycia" w pierwszym numerze "Miłujcie się!" 1/2012 na str. 29, w całości! Cena około 4 - 4,5 zl - zależy od księgarni.
Polecam gorąco prenumeratę tego najlepszego czasopisma ewangelizacyjnego w Europie! |
|
|
|
|
landis85 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-03, 17:33
|
|
|
Elżbieta napisał/a: | To przepiękne świadectwo Chmurki "do nabycia" w pierwszym numerze "Miłujcie się!" |
ja juz je mam , polecam z calego serca! |
|
|
|
|
Elżbieta [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-03, 23:15
|
|
|
Polecam również świadectwo zakochanej żony (w innym mężczyźnie) zamieszczone w numerze 1/2011 "Miłujcie się!", która walczyła kilka lat o przetrwanie w małżeństwie!
I choć nie doszło do zdrady fizycznej, to doszło do zdrady duchowej i emocjonalnej, o której dobrze wiedzieć! To jest również bardzo mocne świadectwo, str 38: http://www.milujciesie.or...i_nr_20111.html |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|