Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Cyrk motyli |
Autor |
Wiadomość |
szuszkin [Usunięty]
|
|
|
|
|
agata13 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-29, 22:20
|
|
|
Dopiero dziś obejrzałam ten film -
Cudny!!!!!!!!!!!
Dzięki!!!!!!!!!!!!!!
Agata |
|
|
|
|
malta [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-30, 07:34
|
|
|
film piekny - owszem - ale dopiero wywiad Nickiem Vujiciciem - grającym główna rolę - daje do myslenia... te teksty...: "Nie ma sensu być kompletnym na zewnatrz, kiedy jest sie rozbitym w srodku"...
POLECAM WYWIAD...
http://www.youtube.com/wa...s34QuYF_vY&NR=1 |
|
|
|
|
agata13 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-30, 09:37
|
|
|
Dzięki! REWELACJA!!!!!!
Kochani, może coś jeszcze równie pięknego,
jestem tak zgłodniała takich dobrych filmów, wywiadów czy prezentacji....
Agata |
|
|
|
|
Jarek321 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-30, 09:42
|
|
|
Wywiad to ogromne świadectwo, porażające wręcz! Padło też:
"Gdy zaszczycisz Boga tym, co Twoje, On uczyni to samo Tobie. Najgorszym kalectwem jest strach".
FEAR (strach) = false evidence appearing real (fałszywe świadectwo udające prawdę)
FAITH (wiara) = full assurance in the heart (całkowita pewność w sercu)
"Mówiąc o Miłości Jezusa Chrystusa, chcesz jedynie uwidocznić Jego znakomitość i chwałę. najlepszym sposobem na to jest ujawnienie własnych słabości." (niech ktoś powie teraz, że chrześcijaństwo to wiara dla mięczaków ).
"Czy zdarza mi się zawieść [Boga]? Oczywiście, że tak, ale Bóg skończy to, co zaczął w moim sercu." |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-31, 00:02
|
|
|
agata13 napisał/a: | Kochani, może coś jeszcze równie pięknego, |
Polecam film " Wyspa"-jest na forum- piękna historia ufności , zadośćuczynienia, modlitwy i pokory osadzona realiach prawosławia. |
|
|
|
|
agata13 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-04, 07:06
|
|
|
obejrzałam wczoraj "Wyspę" - rewelacja!!!!!!!!!!!
Mam apetyt na jeszcze... - na równie piękne filmy
Agata |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|