Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
Jest to kolejna szansa by się bliżej poznać, nie tylko z nicków ale na żywo. Szansa na spotkanie z Bogiem, na spojrzenie na swoje problemy z daleka, z pewnej perspektywy i naładowanie się mocą Boża do dalszego trwania w miłości.
Pracujemy nad programem i w niedługim czasie podamy go tutaj
Pozdrawiam
ak70 [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-10, 09:58
A czy można zabrać dzieci i przyjechać bez współmałżonka?
Tadeusz [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-10, 10:36
Tak można zabrać dzieci starym zwyczajem staramy się mieć zawsze dwie opiekunki do dzieci !
Większość uczestników przyjeżdża bez współmałżonka !
Zapraszam do wypełnienia formularza
Chmurka [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-10, 11:38
Bardzo się cieszę, że te rekolekcje już za miesiąc. Chciałabym kiedyś przyjechać z moim mężem
Nirwanna [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-28, 09:48
A jak ja się cieszę
I też takie malutkie marzenie... że może kiedyś razem z Mężem....
Tadeusz [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-28, 13:07
Po wielkich pertraktacjach i zniżkach uzgodniliśmy, że koszt całości pobytu od piątku wieczora do niedzieli rano będzie wynosił 120 zł.
Ale jeżeli ktoś przyjedzie tylko np. Na sobotę i będzie tylko na obiedzie to zapłaci tylko za obiad.
Mam cały czas nadzieję , że jak dawnym zwyczajem znajdą się sponsorzy którzy zrzucą się na te osoby które są również w kryzysie finansowym, a chcą się z nami spotkać i nie stać ich na taki koszt rekolekcji.
W najbliższych dniach postaram się podać plan rekolekcji.
marek12b7 [Usunięty]
Wysłany: 2009-04-05, 10:26
Planuję jechać do Giertrzałdu. Moge zabrać 3 ew. 4 osoby. Jadę z Legnicy. Proszę o kontakt na prv.
marek
RADOŚĆ [Usunięty]
Wysłany: 2009-04-16, 10:42
Czy już coś jest na temat programu? Koszt rekolekcji? Koszt w wypadku zabrania 2 dzieci?
Nirwanna [Usunięty]
Wysłany: 2009-04-17, 08:15
Rekolekcje już za tydzień. Normalnie się cieszę, o tak ło -
Będę jechać w piątek wczesnym popołudniem z Podlasia przez Zambrów i Łomżę, potem przez Myszyniec, Szczytno i Olsztynek, mam 4 miejsca w samochodzie, mogę kogoś po drodze zabrać (kontakt na priv poproszę wówczas )
Joasia77 [Usunięty]
Wysłany: 2009-04-17, 20:15
Mam pytanie dotyczące programu rekolekcji w Gietrzwałdzie,czy już coś wiadomo na ten temat?
Bardzo proszę o odpowiedź
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum