Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
jestes dla mnie przykladem, ze wszystko moze sie odmienic na lepsze, ze z Bogiem nasza jednosc sie wzmocni, ale tak czesto w to watpie.
Maz mi wczoraj oznajmil, ze nie ma ochoty na klotnie (niestety w wiekszosci sam je prowokuje), w koncu przyznal sie do zdrady, ale po kilku dniach juz zaczal dodawac (ty mnie do tego zmusilas)
Jak poczytam sobie pozytywne swiadectwa to serce mi rosnie i nabieram sil, gdy znowu slysze tylko wyrzuty albo brak checi do rozmowy to sie zalamuje.
Wiem ze kocham, ale ta milosc jest tak trudna
Pozdrawiam
Maria
gandalf [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-12, 15:17
Nieśmiało proszę o modlitwę, gdyż jutro mam pierwszą rozmowe kwalifikacyjną w sprawie pracy. Aby przebiegła prawidłowo i z Bożą pomocą z góry dziękuję
Elik [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-12, 20:22
Odwagi Zaufać opatrzności...czasem to trudne, postaram się pamiętać w modlitwie
wabona [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-18, 22:41
Blagam o troszke modlitwy za mnie - mam trudny bardzo okres - odpisuje na pozew. Podejmuje walke z mezem - bede udowadniac mu wine. Tak sie boje.
Małgosia [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-19, 09:35
Wan, ja bedę pamietała o Tobie
weronika [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-19, 18:17
Ja też będę pamiętała.....Wan nie pisałaś wcześniej,że sprawy potoczyły się aż tak daleko.....współczuję...ja dałam radę,Ty też dasz......ja wiem,że mój mąż odwołał się od wyroku...zobaczymy,co będzie dalej...
wabona [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-19, 22:43
Dziekuje, dziewczyny.
Maka [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-20, 00:58
Wan,ja też pomodlę się za Ciebie.Równocześnie proszę o modlitwę w intencji naszego małżeństwa.W czwartek wyjeżdżamy na wspólny urlop,mam wielką nadzieję,że może wspólnie spędzony czas poprawi coś między nami.Z drugiej strony boję się tego urlopu.Proszę pamiętajcie
wabona [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-20, 05:52
Mako - to ja pomodle sie za Was. Dla mnie czwartek to tez wazny dzien - ustalam wtedy z adwokatek kierunek dzialania.........
chris [Usunięty]
Wysłany: 2008-09-24, 08:08
Dzisiaj jeden z tych ważnych dni. Proszę pomódlcie się w intencji mojej rodziny, mojego małżeństwa.
ketram [Usunięty]
Wysłany: 2008-09-24, 09:31
chris
Pozostaje w modlitwie, trzymaj się. Z Bogiem
elzd1 [Usunięty]
Wysłany: 2008-10-08, 00:35
Dziś ( bo to już nowy dzień się zaczął), proszę szczególnie o modlitwę za Agnieszkę.
Imię małżonka/i: Kama
Wysłany: 2008-10-08, 01:19
Agnieszka (Agnicha) prosi nas o modlitwę w swojej intencji, aby poczas rozprawy rozwodowej, która rozpoczyna się dzisiaj w środę 8 października - o godz. 11, otrzymała dary Ducha Świętego - otworzyła się na nie.
_________________ "Módl się tak, jakby wszystko zależało od Boga, a działaj, jakby wszystko zależało tylko od ciebie" (Święty Ignacy Loyola)
"Najpierw modlitwa, potem przebłaganie, dopiero na trzecim miejscu - daleko "na trzecim miejscu"- działanie" (Święty Josemaria Escriva)
„Wszystko mogę w Tym, który mnie umacnia” (List św. Pawła do Filipian 4:13)
„I nie uczynił tam wielu cudów z powodu ich niewiary” (Ew. Mateusza 13:58)
www.separacja.org ::: www.sychar.org ::: www.modlitwa.info
Imię małżonka/i: Kama
Wysłany: 2008-10-08, 23:32
Agnieszka (Agnicha) dziękuje za wsparcie modlitewne. Nie wyraziła zgody na rozwód. Sąd zaproponował separację, na którą zgodziła się. Przekazuję te podziękowania, gdyż Agnieszka nie ma obecnie dostępu do internetu.
_________________ "Módl się tak, jakby wszystko zależało od Boga, a działaj, jakby wszystko zależało tylko od ciebie" (Święty Ignacy Loyola)
"Najpierw modlitwa, potem przebłaganie, dopiero na trzecim miejscu - daleko "na trzecim miejscu"- działanie" (Święty Josemaria Escriva)
„Wszystko mogę w Tym, który mnie umacnia” (List św. Pawła do Filipian 4:13)
„I nie uczynił tam wielu cudów z powodu ich niewiary” (Ew. Mateusza 13:58)
www.separacja.org ::: www.sychar.org ::: www.modlitwa.info
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum