Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Ogromna prośba o modlitwę w intencji życia małej Bianki Drogosz. Wiem, że nie jest to nikt z "sycharowskiej" rodziny , ale jeżeli ktoś czuje się pobudzony do modlitwy , postu w intencji Bianeczki to serdecznie proszę.
Rodzice Bianki są bohaterami, ludżmi , którzy trwają w niezłomnej wierze i ufności pomimo ciężkiej sytuacji , w której się znależli.
Lekarze nie dają wielkich szans dotyczących zdrowia Bianeczki , ale Oni cały czas wierzą ,że Ten który może wszystko odwróci bieg zdarzeń.
Tata Bianki wie najlepiej jak to jest - po kilkunastu latach życia w ciemności Pan wyrwał go do prawdziwego życia w prawdzie.
Biedę pamiętać w modlitwie z całą pewnością siedząc przy inkubatorze mojego syna Dawidka.
Pozdrawiam :)
EL. [Usunięty]
Wysłany: 2008-11-19, 12:27
Będę pamiętała w modlitwach Bianke i Dawidka, niech Go już wypuszczą z tego inkubatora, nich juz tyle sił, nich Pan czuwa nad tymi maleństwami !! EL.
Alicja J. [Usunięty]
Wysłany: 2008-11-19, 17:07
Dołączam się do modlitwy.Chociaż dawno było ale wciąż wraca we wspomnieniach-27 lat temu również przeżywałam ciężkie chwile,lekarz po 10 dniach walki o zycie córki powiedział "dziecko cudem przezyło", teraz jestem babcią wspaniałej wnuczki która urodziła córka.Modlitwa działa.
Agnieszka [Usunięty]
Wysłany: 2008-11-19, 17:23
Bardzo dziękuję Wszystkim za Wasze współczujące serca.Bardzo.
Mirela , przytulam Was mocno. Pokój z Wami .
kasia [Usunięty]
Wysłany: 2008-11-19, 21:53
Dołączam z modlitwami
samotna [Usunięty]
Wysłany: 2008-11-19, 22:14
Również dołączę modlitwę za maleństwo o powrót do zdrowia i siły dla rodziców
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum