Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Strasznie się cieszę i muszę się podzielic tą cudowną wiadomością, zwłaszcza ze niektórzy wiedzieli .......
W lutym br. zaginęła pewna młoda dziewczyma ,niespełna 17letnia...powiedzmy ktos z mojej dalszej rodziny.
Słuch po dziewczynie zaginął. W poszukiwania zaangazowało sie mnóstwo ludzi....policja, księza z wiernymi, sprawa naglosniona nawet w mediach.Rozpacz rodziców, rodziny, znajomych....koszmar. Sprawa wydawała sie beznadziejna, juz nieco przycichła.....nagle cud!!!
Własnie dostałam wiadomość....z okazji szczęsliwego powrotu do domu msza w jej intencji......żyje, odnalazła się!!!!
sprostowanie
przepraszam za wprowadzenie w bład, ale tak bardzo sie ucieszyłam......
kolejna wiadomośc....źle sformuowane ogloszenie....wielu z nas odczytalo niewłasciwie, chyba dlatego ze tak bardzo na to czekaliśmy.
Ogłoszenie rzeczywiscie napisane w nieodpowiedniej...mylacej formie.
Ostatnio zmieniony przez lena 2008-04-02, 17:25, w całości zmieniany 1 raz
Jo-anka [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-02, 14:48
:a
Ostatnio zmieniony przez Jo-anka 2008-04-04, 08:57, w całości zmieniany 1 raz
Agnieszka2 [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-04, 08:53
No i, niestety? Dziś w wiadomościach podali. To ona? Współczuję całej rodzinie
lena [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-04, 08:59
Niestety Agnieszko Odnalazła sie po owej mszy.
Polecmy ją i jej bliskich w modlitwie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum