Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
I ja dołączam się do życzeń. Przede wszystkim życzę wytrwałości w codziennym życiu, pokoju w sercach, radości w każdym dniu. I silnej wiary w to, że cokolwiek się wydarzy - będzie to dla Waszego (naszego) dobra.
Z nadzieją na lepsze jutro.
Ada [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-31, 10:38
Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc Wam życzę dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro
Ada
rot [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-31, 14:33
Kochani... chciałbym Wam życzyć wielu łask bożych, wiary w to co przed nami. Oby ten przyszły rok był dla wielu połamańców z tego Furum rokiem przemian na lepsze, powrotu szczęścia i braku niepewności. WSZYSTKIEGO DOBREGO !!
ewus [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-31, 18:20
Zycze wam aby bol i cierpienie skonczylo sie z koncem tego roku abysmy jutro obudzili sie wiara i nadzieja silni
Na pewo bedzie lepiej
SZCZESC BOZE
Anula [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-01, 16:27
Kochani - ja również dołączam do życzeń : stawiajcie sobie nowe cele i uparcie do nich dążcie . W życiu wszystko jest możliwe - trzeba mieć tylko wiarę ! Mnie jej brak by zdobyć Czomolungmę ale te mniejsze szczyty też są ważne . Moze kiedyś nadejdzie dzień .... Nowy Rok niech będzie dla Was rokiem przemian na lepsze życie , pełniejsze w Wiarę , Nadzieję i Miłość . Pozdrawiam serdecznie .
kasia1 [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-01, 16:53
Ja też Kochani życzę tego wszystkiego, co dla Was najlepsze, a przede wszystkim nieustającego Pokoju w Waszych sercach!!!
Pozdrawiam serdecznie. Kasia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum