Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Wysłany: 2006-05-11, 09:41 Poszukuję osób ze Wspólnoty Odnowy w Duchu Św
Kochani, Czy wsród was jest ktoś kto należy do takiej wspólnoty ? W moim sercu czuję , że mojemu mężowi potrzeba jakiejś specjalnej modlitwy o wylanie na niego Mocy Ducha Św aby Ten poprowadził go drogą Prawdy i Miłosci , aby zawrócił go z pokrętnej drogi, którą kroczy .
Proszę pomódlcie się w tej intencji .
Mila [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-16, 21:54
Anula, nie jestem ze Wspólnoty Odnowy w Duchu Św., ale sympatyzuję z tym ruchem i przez kilka lat brałam udział w corocznych czuwaniach na Jasnej Górze. W tym roku odbędzie się już w najbliższą sobotę 20 maja. Zachęcam Cię, jeżeli tylko masz taką możliwość - spotkasz tam wszystkie grupy odnowy z całej Polski. Pozdrawiam Cię Mila
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum