Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Marcin - dzięki. Świetny pomysł . Ja bym na to nie wpadła.
Obaj macie dobrą pamięć.
Żonę widzę, a mąż żony - spryciula, uciekł. Ale i tak Cię kilka razy złapałam. Pobawię się trochę i pewnie jakoś wkleję, coby załoga była w komplecie
Chyba, że sam to zrobisz.
Jakbyś nie wiedział gdzie szukać, to zobacz zdjęcie 188.
weronika [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-25, 06:11
Ale super pamiątka,dziękuję,że mogłam Was przynajmniej na zdjęciu zobaczyć
Jo-anka [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-25, 07:23
Bardzo żałuję że mnie nie było, ale modliłam się za Was biorących udział w spotkaniu.Zdjęcia super- zazdroszczę;)
Elżbieta [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-25, 08:04
Wito, masz rację. Mnie nie było.
Goszka [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-25, 09:08
Elżbieta z numerem 17 na zdjęciu Marcina to Ela, która czyta forum namiętnie (cytuję) lecz nie zarejstrowała się. Wiem, bo spała dwa łóżka dalej
Pozdrowionka
Gocha
wiki0701 [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-25, 09:35
o Chryste, inaczej sobie wszystkich wyobrażałam. Jesteście wspaniali!
amelka00 [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-25, 12:31
Elu przepraszam że Ciebie nie dodałam do listy . W prawdzie siedzaiłaś na spotkaniach obok mnie , ale sklerozę mam tak w posuniętym stadium , że szkoda gadać. Pozdrawiam
ela.s [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-25, 19:42 podziękowania
Serdecznie dziękuję wszystkim organizatorom i uczestnikom spotkania w Górce. Pozdrawiam wszystkich piszących na forum i tych, którzy na razie tylko czytają. To ja na zdjęciu z nr 17.
Ela
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum