Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Pan ratuje nasze małżeństwa,jak mu zaufamy. |
Autor |
Wiadomość |
izabela1982 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-05-22, 20:24
|
|
|
WIKI!
twoje swiadectwo jest przepiekne!
plakalam jak czytalam,dalej placze....
dalas mi ogrom nadziei!
kocham go i wytrwam!
dziekuje!!!!
Bo jak smierc potezna jest milosc..... |
|
|
|
 |
Wiki [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-05-23, 04:55
|
|
|
Izka,cieszę się,niech Was Bóg prowadzi i Wam błogosławi!
Jutro -4 rano wyjazd,moj mąż jeszcze nie pojednany z Bogiem ,ale będzie ze mną,w autobusie zarezerwowane pierwsze miejsca
Ufam ,ze Pan ma swój plan i Sam męża przyciągnie(już to robi )do siebie,bo ja nie mam takiej mocy...
Jedziemy,najpierw Częstochowa(byłam tam z męzem przed ślubem,ile lat temu?:)...teraz ponownie,a potem na Przeprośną Górkę i spotkanie otwarte przy Sanktuarium Ojca Pio
który jest mi bardzo bliski,bo przez te wszytskie lata kryzysu,kiedy chodziłam sama z synem do kościoła-zawsze zapraszałam Ojca Pio,by był ze mną zamiast męża,by pomagał mi ,kiedy trudno i teraz czas MU podziękować!
Dziękować Jezusowi za siły,jakie mi dał na to wszystko i prosić dalej o uzdrawianie naszych poranionych przez te lata dusz i serc...i wszystkich Sycharków,którzy potrafią z pokorą opuścić ręce i pozwolić działać Panu w swoim czasie,z cierpliwością wyczekując cudów! |
|
|
|
 |
EL. [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-05-23, 11:57
|
|
|
Wiki..to wielki cud i Chwała Panu !!
Twoja wiara Was uzdrawia i przemiania Wasze małżeństwo !
Twoja cierpliwość i wytrwałość !!
Chwała Panu !!
Jestem z modlitwą !! EL. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|