Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
małe-duże cuda |
Autor |
Wiadomość |
ania4 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-01, 22:40 małe-duże cuda
|
|
|
Bardzo niechętnie piszę o sobie na forum - nie chcę opisywać publicznie problemów mojego małżeństwa. Dlatego też nie ma tu mojego wątku. Ale to forum tak bardzo mi pomogło, że czuję że jestem Wam winna to mini-świadectwo. Kto wie, może z czasem urośnie do wielkiego mocnego świadectwa? Oby.
Mieliśmy dziś pierwszą rozprawę rozwodową - on się chce szybko rozwieźć, najlepiej za porozumieniem stron, a ja nie chcę się zgodzić. I stawiliśmy się dziś w sądzie, każde z adwoktem. I tak:
cudzik nr.1 - pani sędzia należy do tych, którzy nie chcą rozwodzić ludzi już na pierwszym terminie i przychyliła się dość entuzjastycznie do propozycji mediacji
cudzik nr.2 - mimo zdecydowanego sprzeciwu mojego męża wobec mediacji, jego adwokat okazała się na tyle nieudolna, że w końcu zgodzili się na mediację... nie muszę chyba mówić jak bardzo mąż był niezadowolony z takiego obrotu sprawy. Nie bardzo wierzę że ta mediacja da cokolwiek, ale nie wierzyłam też że mąż się na nią zgodzi, więc kto wie? Pan Bóg może wszystko :)
cudzik nr.3 - mam teraz tak straszliwie dużo pracy, że po prostu nie miałam czasu myśleć o rozprawie. Postanowiłam wczoraj wieczorem przeczytać jeszcze raz pozew i moją na niego odpowiedź, żeby się przygotować, ale zasnęłam, a rano też w końcu nie zdążyłam, i dobrze, bo nie było to potrzebne, więc mi oszczędzono niepotrzebnego stresu :)
Niby małe rzeczy, a cieszą :) |
|
|
|
|
Mirakulum [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-01, 22:47
|
|
|
Dzięki za to świadectwo |
|
|
|
|
Nirwanna [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-02, 09:31
|
|
|
|
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-08, 01:04
|
|
|
|
|
|
|
|
Monika36 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-11, 02:15
|
|
|
Aniu to nie malutkie cudziki ...To wiele DOBREGO....:))) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|