Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
W głowie się nie mieści |
Autor |
Wiadomość |
STOPka [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-02-24, 23:32 W głowie się nie mieści
|
|
|
Nie wiem czy na tym forum można polecać takie filmy, ale polecam "W głowie się nie mieści" film o emocjach, który poleciła mi Pani na warsztatach "Jak panować nad gniewem". Polecam na płycie lub pod linkiem http://e-bajkidladzieci.p...-miesci-online/ |
|
|
|
|
Mirakulum [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-02-25, 11:28
|
|
|
Światne
prosto i przystępnie |
|
|
|
|
Ania65 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-02-25, 16:18
|
|
|
Mi się bardzo podobał. Polecam |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-02-25, 18:21
|
|
|
Fajny tylko glos nawala |
|
|
|
|
STOPka [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-02-26, 11:46
|
|
|
kinga2 napisał/a: | Fajny tylko glos nawala | fakt trochę słaby ten głos, ale można poszukać na innej stronce lub wypożyczyć |
|
|
|
|
twardy [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-02-26, 13:19
|
|
|
A u mnie głos dobry i film również |
|
|
|
|
STOPka [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-02-26, 23:46
|
|
|
twardy napisał/a: | A u mnie głos dobry | tylko za cicho, ale na płycie DVD jest super twardy napisał/a: | film również | |
|
|
|
|
enbe [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-02-27, 18:35
|
|
|
Moje prywatne DOROSŁE Dzieci z przyjaciółmi spędzili sylwestra przy tym filmie oglądając i rozmawiając o sobie i własnych pociechach. Podobno niezapomniany sylwester. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|