Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Oddam książki w dobre ręce |
Autor |
Wiadomość |
fi [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-04-18, 13:05 Oddam książki w dobre ręce
|
|
|
Chętnie podzielę się z osobą potrzebującą wsparcia w postaci dobrej literatury katolickiej, dwoma książkami: Jerzy Grzybowski "Romans, zdrada i co dalej" (wydawnictwo w Drodze) oraz "Jak uzdrowić małżeństwo. 15 kroków do wyjścia z kryzysu" Gabriela Tobiasz (wydawnictwo Święty Paweł). Ja już przeczytałam i teraz kolej, aby posłużyły komuś innemu. Będę wdzięczna, jeśli potem ta osoba mogłaby przekazać ją następnym potrzebującym. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
awaga [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-04-18, 22:29 książki
|
|
|
Jeśli można to chętnie skorzystałabym z możliwości przeczytania tej drugiej pozycji,ponieważ tą pierwszą czytałam. Jak mogę ją odebrać ? Podaję mój mail i bardzo proszę o kontakt...........aisak3591@wp.pl |
|
|
|
|
enbe [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-04-19, 13:46
|
|
|
Ognisko w Rychwałdzie zakłada biblioteczkę dla swoich członków, z chęcią przejmiemy tego typu pozycje po to, żeby je następnie uwolnić i ,,puścić w obieg". Jak gdzieś taka literatura zalega i pokrywa się kurzem na półkach, przyjmiemy ku pożytkowi wspólnoty. |
|
|
|
|
landis85 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-04-19, 18:48
|
|
|
no to ja moge dolozyc do biblioteczki ksiazki:
uzdrowic milosc Martin Rovers
nasze malzenstwo nie moze byc przegrane Jerzy Grzybowski
malzenstwo w separacji Gary Chapman
malzenstwo i seksualizm James Dobson
milosc potrzebuje stanowczosci James Dobson
granice w relacjach malzenskich Henry Cloud
dlaczego mezczyzni wola milczec Beate Weingardt
mam jeszcze pare innych ksiazek ale sa gdzies w obiegu i musza najpierw wrocic do mnie |
|
|
|
|
enbe [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-04-19, 22:15
|
|
|
Świetnie, a jak je można odebrać? Mogę na pw podać na przykład namiary na mnie, ewentualnie Ojca Donata, ale tu muszę o zgodę zapytać. Chyba że sąsiadujemy, to osobiście na spotkanie ogniska zaproszę. |
|
|
|
|
sylwia1975 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-11-22, 21:51 ksiazki pdf
|
|
|
szukam ksiazki milosc potrzebuje stanowczosci J.Dobbsona ,za to mam r.noorwood kobiety co kochaja za bardzo i koniec wspuzaleznienia autorka mellody beatie. dziekuje z gory sylwia
[ Dodano: 2013-11-22, 21:53 ]
adres sylvriezen@hotmail.com,nie mnieszkam w polsce to tez latwiej mi elektronicznie czytac i korzystac. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|