Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
MODLITEWNE SKRZYNKI INTERNETOWE |
Autor |
Wiadomość |
kinga2 [Usunięty]
|
|
|
|
|
Dorota2 [Usunięty]
|
|
|
|
|
gogol [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-17, 11:11
|
|
|
Witam
Własnie siedzie i wysyłam intencje ,gdzie sie da .Mam przynajmniej świadomośc ,że nie jestem sama w bólu.To ważne! Dzis juz krzycze o pomoc i wierze ,że musi nadejśc.
Dorota w tym drugim adresie podanym przez Ciebie nie moge wysłac intencji cos u mnie nie działa ,czy wiesz jak to rozwiązac.? |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-17, 15:03
|
|
|
gogol,
To skrzynka internetowa z tej kłopotliwej stronki :
bractwoswanny@onet.eu <bractwoswanny@onet.eu>
Wyślij list z jakiejś platformy poza własnym komputerem ( onet, wp itd.) Może ustawienia Twojej poczty nie są poprawne. , a może ich skrzynka jest pełna. Sprubój później i zapamiętaj komunikat, który się wyświetli. |
|
|
|
|
gogol [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-17, 15:14
|
|
|
Kinga!
W komunikacie wyskakuja jakies błędy z którymi sobie nie poradze,jakos obeszłam problem ,skopiowałam adres na moja poczte i wysłałąm.dzięki. |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-17, 15:37
|
|
|
gogol,
|
|
|
|
|
Dorota2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-17, 22:34
|
|
|
Ja często wysyłałam intencje na Górę Św. Anny ( bo to blisko ode mnie i bywam tam na odpustach) bez problemów- intencje pojawiają się potem na stronie - ale trzeba mieć zsynchronizowany program pocztowy ze swoim adresem email, bo po kliknięciu na link otwiera się program pocztowy jaki masz zainstalowany w komputerze. |
|
|
|
|
zkszacior [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-17, 23:15
|
|
|
To jest cudowne. Dziękuję Wam! Dzisiaj już nie dam rady. Padam. Idę walnąc sie spać. Trzeba sił! Pozdrawiam. |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
|
|
|
|
kangoo [Usunięty]
|
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-03-18, 20:45
|
|
|
Skrzynka intencji Międzynarodowa wspólnota internetowa
Z tej strony możesz przesłać swoją prośbę lub podziękowanie
W intencjach, które tą drogą są przesyłane, modlą się codziennie 343 osoby z naszej Internetowej Wspólnoty Modlitewnej. Poza tym intencje te polecają Bogu Siostry Karmelitanki z Klasztoru św.Józefa w Hilleroed w Danii.
Natomiast ja, oprócz modlitwy osobistej, odprawiam co miesiąc Mszę świętą ofiarując Bogu wszystkie prośby i podziękowania oraz uczestników Wspólnoty i ich najbliższych.
Jeśli zechcesz dołączyć do naszej Internetowej Wspólnoty Modlitewnej i codziennie, choćby w krótkiej modlitwie, polecać Bogu nadesłane intencje, napisz na adres: radoslaw@pawlowski.dk
http://www.pawlowski.dk/modlitwa.htm |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|