Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
WOŁAM DO CIEBIE, PANIE, PROSZĘ O CUD |
Autor |
Wiadomość |
Zagubiona! [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-03, 23:43
|
|
|
ja także się łączę z Wami w tej modlitwie |
|
|
|
 |
Ife [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-04, 02:47
|
|
|
Przyłączam się do modlitwy. |
|
|
|
 |
Elcia42 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-04, 08:50
|
|
|
I ja też się dołączam.
Dziękuję Kasiu, na progu nowego roku potrzeba nam wszystkim świeżego powiewu . |
|
|
|
 |
Kwiecień [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-04, 08:52
|
|
|
Przyłączam się do modlitwy |
|
|
|
 |
Pappilon [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-04, 09:42
|
|
|
Ja też się przyłączam.
Dodatkowo podejmę jakieś wyrzeczenia w czasie nowenny.
Pozdrawiam wszystkich noworocznie.
Wiara czyni cuda!!! |
|
|
|
 |
avis [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-04, 09:54
|
|
|
Kasiu, jestem z Tobą. |
|
|
|
 |
marzena0711 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-04, 10:47
|
|
|
Jestem z wami w modlitwie. |
|
|
|
 |
malizna [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-04, 10:57
|
|
|
cudowny ruch- tez sie dołączam- pewnie nie o 15 tylko wieczorem ale z Wami |
|
|
|
 |
Chmurka [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-04, 11:03
|
|
|
Raduje się moje serce, gdy widzę, że tylu z Was będzie modlić się razem ze mną...
Zachęcam Was do rozważenia fragmentu: Mt. 21, 18-22, Mk. 11, 20-24.
Z książki: "Otrzymacie wszystko o co na modlitwie z wiarą prosić będziecie" Andrea Gasparino (Wyd. Salezjańskie, str.8):
Jezus mówi: "Otrzymacie wszystko o co na modlitwie z wiarą prosić będziecie".
Jezus uczy przede wszystkim, że na modlitwę PEŁNĄ GŁĘBOKIEJ WIARY OTRZYMUJE SIĘ NATYCHMIASTOWĄ ODPOWIEDŹ BOGA. Udowadnia to: w trakcie wewnętrznej modlitwy Chrystusa drzewo figowe natychmiast usycha.
Jezus mówi, że ODPOWIEDŹ BOGA JEST BEZDYSKUSYJNA, JEŚLI TYLKO MODLITWA BĘDZIE PRZEPEŁNIONA WIARĄ.
|
|
|
|
 |
Halszka [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-04, 22:48
|
|
|
I ja się dołączam do modlitwy. Podobno 14 stycznia mam pierwszą sprawę rozwodową. Piszę podobno, bo nie dostałam wezwania z sądu, ale tak poinformował mnie mój mąż. Jego kochanka dostała rozwód 21 grudnia 2009 roku... płaci alimenty na swoje dziecko, bo jej syn został z ojcem... |
|
|
|
 |
żona Artura [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-04, 23:03
|
|
|
Halszka,
ja rowniez mam 14 stycznia pierwsza sprawe rozwodowa... |
|
|
|
 |
Halszka [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-04, 23:06
|
|
|
Oby dobry Bóg był z nami i kierował naszymi poczynaniami, a Duch Święty natchnął nas w tych trudnych chwilach. |
|
|
|
 |
gogol [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-04, 23:19
|
|
|
Dziewczyny!
bardzo Was podziwiam i chyle przed wami czoła.Nie wiem czy bym tak potrafiła. |
|
|
|
 |
agnicha [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-04, 23:25
|
|
|
Chmurko,
pamiętam jak wtedy - w czasie Świąt - gdy mi powiedziałaś o swoich planach na nowennę, miałam wątpliwości....
Ale powiedziałaś mi coś, co mnie zastanowiło i przekonało....powiedziałaś, że masz prawo wymagać od Boga potwierdzenia, że nasza wierność jest tym czego On od nas oczekuje i że ma ona sens...
Panie Ty przecież chcesz "żywej", prawdziwej relacji z nami - relacji jak z ukochanym PRZYJACIELEM...
i wierzę, że jesteś Bogiem, któremu mogę wykrzyczeć mój ból i złość, opowiedzieć o moich obawach....tupnąć nogą gdy się na coś nie zgadzam....
...jesteś Bogiem od którego mogę wymagać odpowiedzi na moje wołanie...
...ale i wtulić się w Twoje Ramiona, gdy jest mi źle
.....tak....wymagasz od nas czegoś bardzo trudnego...
...dziś proszę, daj nam świadectwo sensu trwania w wierności przysiędze małżeńskiej...proszę wlej w nas nowego Ducha - tchnij nadzieję...
Proszę daj nam świadectwo uzdrowienia małżeństwa, które jest w sytuacji beznadziei...
przyłączam się do nowenny
agnicha |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|