Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Proszę o świadectwa, może uda się opublikować |
Autor |
Wiadomość |
Jedna [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-17, 23:13 Proszę o świadectwa, może uda się opublikować
|
|
|
W porozumieniu z moderatorami - Andrzejem, Katblo, Miraculum, Agnieszką i Agnichą - mogę chyba już dziś ogłosić, że na bazie własnych doświadczeń próbuję napisać książkę o wspólnocie Sychar - jeśli to jest wola Boża. Na wakacjach wspólnotowych w Rabie Wyżnej kilka osób przeczytało parę moich pierwszych rozdziałów i przyjęło je z aprobatą.
Ale potrzebuję waszych świadectw. Teraz, zaraz!
Kto ma coś do powiedzenia na przykład o roli Boga w kryzysach małżeńskich i czuje się powołany do dawania świadectwa, to niech idzie za tym głosem i przysyła mi swoją historię (od kilku zdań do kilku stron) na silije@poczta.onet.pl albo na jednasychar@gmail.com
Poinformuję Was wtedy które wybrałam i jakie będą dalsze losy tych świadectw. A całą wspólnotę proszę o modlitwę, ponieważ wiem, że już kilka osób oprócz mnie myśli o wydaniu drukiem czegoś związanego z Sycharem i myślę sobie, że to Duch Święty próbuje działać, że to naprawdę jest potrzebne dzisiaj światu. |
Ostatnio zmieniony przez Jedna 2010-08-28, 00:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-17, 23:57
|
|
|
Super |
|
|
|
|
agnicha [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-19, 12:12
|
|
|
Jedna, już sie nie mogę doczekać :)))
W Twojej intencji....
Ojcze nasz.... |
|
|
|
|
anabell [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-19, 15:04
|
|
|
ŚWIETNY POMYSŁ POPIERAM ...:)
Trzymam kciuki...powodzenia!!! |
|
|
|
|
Halszka [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-20, 12:47
|
|
|
I ja popieram. Bardzo się cieszę, że coś takiego pojawi się na rynku księgarskim, gdzie jest teraz mnóstwo literatury o tym jak to fajnie jest zdradzić i ułożyć sobie nowe życie z nowym "modelem". |
|
|
|
|
izabela1115 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-21, 22:20
|
|
|
Jedna wspaniale czekam na wydanie ksiązki |
|
|
|
|
Ela K. [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-23, 09:02
|
|
|
Bardzo fajny pomysł. Trzymam kciuki za finalizację, a póki co postaram się sklecić cosik i wysłać. |
|
|
|
|
ewulek [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-23, 22:50
|
|
|
Super pomysł, wielu małzeństwom taka książka by pomogla:D |
|
|
|
|
Jedna [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-28, 00:31
|
|
|
Dziękuję za trzy świadectwa, które już dotarły Muszę uprzedzić, że sobie zastrzegam prawo przycinania, skracania.
Mam nadzieję, że więcej forumowiczów czuje się powołanych do wyartykułowania świadectwa, czekam niecierpliwie!
Podpisujcie się tak, jak chcielibyście już być podpisani w druku. |
|
|
|
|
Mufinka [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-28, 12:21
|
|
|
Piękna sprawa - niech Duch Święty będzie z Wami
dziękuję Wam |
|
|
|
|
Jedna [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-28, 19:48
|
|
|
Będę potrzebowała co najmniej jeszcze jednego świadectwa mężczyzny. Panowie podzielcie się waszą postawą!
[ Dodano: 2010-10-14, 17:53 ]
26 października mam spotkanie u pana Jacka Pulikowskiego.
Bardzo proszę, by wszyscy, którzy jeszcze myślą nad świadectwami, wyprzedzili ten termin. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|