Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
W 2017 rok Z SYCHAREM |
Autor |
Wiadomość |
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-03, 17:47 W 2017 rok Z SYCHAREM
|
|
|
Kochani,
zapraszamy na kolejny, trzeci już, wyjazd formacyjny, zakończony powitaniem Nowego Roku, do Nysy (woj. opolskie), do zabytkowych, eleganckich wnętrz Diecezjalnego Domu Formacyjnego - dzięki uprzejmości ks. Pawła
informacje o Domu na stronie http://ddf.nysa.pl
Spotkanie przewidziane jest w terminie 27.12.2016 – 01.01.2017, z możliwością przedłużenia (lub skrócenia) pobytu
Program: w trakcie tworzenia.
Informacje dotyczące organizacji będziemy umieszczać na bieżąco, w kolejnych postach.
Podobnie jak rok i dwa lata temu - zapraszamy z całymi rodzinami.
KOSZTY: noclegi + wyżywienie + sylwester
noclegi i wyżywienie - dorośli - 55 zł/dobę
dzieci do 3 lat - gratis
dzieci 3-12 lat - 30 zł
młodzież 13-16 lat - 40 zł
sylwester (składka jednorazowa na jedzenie, napoje i wodzireja) - dorośli 50 zł, dzieci i młodzież 20 zł
ZALICZKI: 100 zł od osoby dorosłej oraz 50 zł od dziecka - PŁATNE DO 30 LISTOPADA - na konto, które wyślemy na adresy mailowe, które podacie nam w zgłoszeniach.
PRZYPOMINAMY, ŻE CAŁE SPOTKANIE JEST BEZALKOHOLOWE!!!
A OTO FORMULARZ:
http://formularz.sychar.o...z_sycharem.html
Prosimy, aby każdego (współmałżonka, dziecko) zgłaszać na oddzielnych formularzach, tak, aby każdy otrzymał swój numerek!!!
Zapraszamy do zapisów i do Nysy!
Z Bogiem. |
Ostatnio zmieniony przez 2016-11-03, 20:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
LDA [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-03, 22:13
|
|
|
|
|
|
|
|
marzenie [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-03, 22:31
|
|
|
O czym mniej więcej będzie to spotkanie- jaki temat, czy to jest coś podobnego do rekolekcji. Nigdy nie byłam jestem tutaj od kilku miesięcy dlatego pytam? |
|
|
|
|
katalotka72 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-03, 23:50
|
|
|
no w tamtym roku było fffffajowo!!! ekipa zacna i wędrówki po górach cudne
a piknik pod wiszącą skałą................... |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-04, 07:59
|
|
|
marzenie napisał/a: | O czym mniej więcej będzie to spotkanie- jaki temat, czy to jest coś podobnego do rekolekcji. Nigdy nie byłam jestem tutaj od kilku miesięcy dlatego pytam? |
To nie jest wyjazd rekolekcyjny, nie mamy sztywnego programu na wszystkie dni. Pewna jest codzienna Msza Św. Co roku zapraszamy Gości, którzy prowadzą dla nas jedną-dwie konferencje, najczęściej wieczorami. W ciągu dnia zwiedzamy, wędrujemy po górach (polskich i czeskich), jeździmy na nartach lub na łyżwach (w Nysie jest lodowisko), oglądamy wartościowe filmy, gramy w gry planszowe, rozmawiamy lub......leżymy do góry brzuchami i i nic nie robimy
za to w sylwestra.....zaczynamy bal ok. g. 20, z prawdziwym wodzirejem, i tańczymy do....do kiedy nam Ks. Paweł pozwoli
ale wszystko w wolności, każdy wybiera, co Mu odpowiada
zapraszamy, zapisy idą błyskawicznie, a liczba miejsc jednak jest ograniczona...
Bożego dnia |
|
|
|
|
Jedna [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-05, 13:58
|
|
|
Nie można zrezygnować z balu? No zrozumiem, jak nie można, bo wtedy zajmuje się miejsce noclegowe płacącym balowiczom. Ale szkoda, bo w Nysie jest cudownie, a balów nie lubimy. |
|
|
|
|
Jacek-sychar [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-05, 14:05
|
|
|
Ja też jadę do Nysy, a o balu nie zamierzam myśleć.
Jestem tam umówiony na piękne wycieczki górskie i nocne Polaków rozmowy. |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-05, 14:49
|
|
|
Kochani,
błagam - czytajcie wszystkie informacje i to ze zrozumieniem
napisano przecież:
"wszystko w wolności, każdy wybiera, co Mu odpowiada"
oraz:
"lub......leżymy do góry brzuchami i i nic nie robimy"
Jacek-sychar napisał/a: | Jestem tam umówiony na piękne wycieczki górskie |
z kim i gdzie? masz pomysły? zabierzesz mnie?
Bożego dnia. |
|
|
|
|
Jacek-sychar [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-05, 15:10
|
|
|
Cytat: | z kim i gdzie? masz pomysły? zabierzesz mnie? |
A ja myślałem, że to ja za Tobą będę chodził jak za Panią Matką. |
|
|
|
|
marcinekstar [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-05, 20:54
|
|
|
Jacku czekam na Twoje pomysly,a nogi juz zaczynam trenowac w domowym zaciszu |
|
|
|
|
Jedna [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-06, 08:46
|
|
|
Biskupia Kopa odpada, byliśmy już dwa razy. Coś wyższego chcemy! Oby tylko nie było tak mroźnego wiatru jak w zeszłym roku. |
|
|
|
|
Jacek-sychar [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-06, 09:03
|
|
|
To Śnieżnik? Nic wyższego w najbliższej okolicy nie ma.
Ale tam może ostro wiać i mrozić. |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-06, 10:34
|
|
|
Na Śnieżniku też już byliśmy było cudnieeeeeeeeeeeeeeee....... |
|
|
|
|
agata [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-06, 19:56
|
|
|
A kiedy będzie opublikowany program? Są szanse na narty? A wycieczki w góry codziennie? Czy tylko raz? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|