Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
JESIENNE REKOLEKCJE WTM SYCHAR 2016 |
Autor |
Wiadomość |
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-19, 21:01
|
|
|
Ożarów - program na piątek 21.10.2016
od 16:30 zakwaterowanie
18:30 kolacja
19:30 Eucharystia
20:30 Praca w grupach
dalszy program - dowiemy się na miejscu |
|
|
|
|
wabra [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-20, 05:57
|
|
|
Kwiatuszek napisał/a: | Góra św. Anny i Ożarów Mazowiecki 14-16.10.2016 i 21 – 23.10.2016
PROGRAM REKOLEKCJI
Piątek 14.10.2016 i 21.10.2016
Od 16:00 zakwaterowanie
18:30 kolacja
19:30 Eucharystia
20:30 Praca w grupach
Sobota 15.10.2016 i 22.10.2016
8:00 Msza Święta
9:00 śniadanie
10:00 konferencja I
11:00 przerwa
11:30 konferencja II
13:00 obiad
14:00 - CZAS WOLNY
15:00 Koronka do Bożego Miłosierdzia wraz z ADORACJĄ
15:30 CZAS WOLNY
16:00 konferencja III
18:00 kolacja
19:00 praca w grupach
20:30 Pogodny Wieczór
Niedziela 16.10.2016 i 23.10.2016
8:00 â Msza Święta
9:00 śniadanie
10:00 konferencja IV
11:30 przerwa
12:00 świadectwa - dzielenie
13:00 obiad |
|
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-20, 07:31
|
|
|
Uwaga:
zakwaterowanie jutro od g. 16.30!!!
Bożego dnia |
|
|
|
|
awe [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-23, 20:06
|
|
|
dziękuję wszystkim; Panu Bogu, wykładowcy, organizatorom, kapłanom, uczestnikom
cudowny czas |
|
|
|
|
Małgosia [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-23, 20:35
|
|
|
Kochani, byłam tylko jeden dzień, ale ogrzałam się w Waszym cieple, poczułam, jak dobrze być z Wami, jacy wszyscy jesteście kochani i cudowni.
I jaką wszyscy razem jesteśmy fantastyczną wspólnotą!!!
Dziękuję za Was wszystkich, za każdą chwilę i rozmowę, za wszystko!
Całuję mocno i do zobaczenia!
Małgosia |
|
|
|
|
ak70 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-25, 08:30
|
|
|
Bardzo dziękuję za wyjątkowy, cudny czas...
Bogu - że mogłam tam być...
Księdzu Sebastianowi i moim Przyjaciołom z ogniska kieleckiego - że zabrali mnie ze sobą i towarzyszyli przez cały pobyt...
Organizatorom - za wyjście naprzeciw naszym potrzebom, trud i wysiłek, poświęcony czas...
Księżom - za obecność i posługę...
wszystkim Sycharkom - za rozmowy, ciepłe słowa, powroty do wspomnień...
Ani, Ani, Małgosi, Robertowi - za wspólny śpiew i cierpliwą naukę nowych piosenek
i wreszcie... naszemu Prelegentowi... Księdzu Profesorowi... za pobudzenie mnie do myślenia trudnymi tematami, wystawienie na próbę mojej inteligencji przez zaproszenie na kolejny poziom rozwoju duchowego, poruszenie mojego serca niesamowitym entuzjazmem i widoczną radością z wykładów... za ważną i potrzebną lekcję patriotyzmu... bardzo, BARDZO dziękuję!!! Niech Dobry Bóg Księdza prowadzi w Jego posłudze przez długie lata i da zdrowie i dużo sił... jest Ksiądz ogromnie potrzebny Polakom i światu, aby nas obudzić!!!
Do zobaczenia na kolejnych rekolekcjach Kochani! |
|
|
|
|
hubcia576 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-25, 10:10
|
|
|
ak70 napisał/a: | Bardzo dziękuję za wyjątkowy, cudny czas...
Bogu - że mogłam tam być...
Księdzu Sebastianowi i moim Przyjaciołom z ogniska kieleckiego - że zabrali mnie ze sobą i towarzyszyli przez cały pobyt...
Organizatorom - za wyjście naprzeciw naszym potrzebom, trud i wysiłek, poświęcony czas...
Księżom - za obecność i posługę...
wszystkim Sycharkom - za rozmowy, ciepłe słowa, powroty do wspomnień...
Ani, Ani, Małgosi, Robertowi - za wspólny śpiew i cierpliwą naukę nowych piosenek
i wreszcie... naszemu Prelegentowi... Księdzu Profesorowi... za pobudzenie mnie do myślenia trudnymi tematami, wystawienie na próbę mojej inteligencji przez zaproszenie na kolejny poziom rozwoju duchowego, poruszenie mojego serca niesamowitym entuzjazmem i widoczną radością z wykładów... za ważną i potrzebną lekcję patriotyzmu... bardzo, BARDZO dziękuję!!! Niech Dobry Bóg Księdza prowadzi w Jego posłudze przez długie lata i da zdrowie i dużo sił... jest Ksiądz ogromnie potrzebny Polakom i światu, aby nas obudzić!!!
Do zobaczenia na kolejnych rekolekcjach Kochani! |
.. ja byłam tylko na chwilę w sobotę i to co napisała Aga - to wszystko PRAWDA.
Ks. prof Tadeusz Guz, niesamowicie podniósł mnie na duchu, szczególnie utkwiło we mnie jak przekładał nasze sytuacje małżeńskie, tj. prawdę o istnieniu małżeństwa sakramentalnego w Bycie Najwyższym - że to PRAWDA BOSKA - wieczna, bo zapisana w pamięci Boga!!!
...hę |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,2 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|