Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
JESIENNE REKOLEKCJE WTM SYCHAR 2016 |
Autor |
Wiadomość |
helenast [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-03, 10:16
|
|
|
Niestety ja również nie mogę być na rekolekcjach - zwalniam miejsce na Górę Św.Anny ... |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-03, 10:41
|
|
|
Kochani,
informacje o rezygnacjach, zmianach, zapytania wysyłajcie na rekolekcje@sychar.org, a w tytule wpisujcie nazwę miejscowości, poprosimy
Bożego dnia |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-04, 10:00
|
|
|
Kochani,
uprzejmie przypominam o zaliczkach - Ożarów Maz. DO 7 PAŹDZIERNIKA
Bożego dnia |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-05, 21:55
|
|
|
Kochani,
nasze rekolekcje trwają od g.18.00 w piątek do g.13 w niedzielę, zakwaterowanie prowadzimy od g.16;
szczegółowy plan zamieścimy w terminie nieodległym
dobrej nocy, z Bogiem. |
|
|
|
|
MareS [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-06, 20:52
|
|
|
Witam
Wybieram się na rekolekcje na Górze Św. Anny i jestem z Białegostoku i szukam transportu z i do Katowic. Jeżeli ktoś ma wolne miejsce będę bardzo wdzięczny. |
|
|
|
|
marzenie [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-07, 22:04
|
|
|
Balba napisał/a: | Kochani,
Ożarów już pełny, lista rezerwowych w toku...
Na GŚA zostały ostatnie miejsca.
... ale nie traćcie ducha, gdyż wszystko zweryfikują zaliczki - naprawdę, zawsze tak się działo, że wszyscy, którzy chcieli i mogli docierali na rekolekcje
z Bogiem. |
Czy są miejsca na Górę Sw Anny |
|
|
|
|
marzenie [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-07, 22:05
|
|
|
[quote="helenast"]Niestety ja również nie mogę być na rekolekcjach - zwalniam miejsce na Górę Św.Anny ...[/quotjestem zainteresowana tym miejsce |
|
|
|
|
Nirwanna [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-08, 04:49
|
|
|
Marzenie, po prostu łap się za formularz i zapisuj się Dostaniesz od razu informację, czy jesteś na liście podstawowej (wtedy od razu wpłacaj zaliczkę), czy na rezerwowej (wtedy módl się, aby się wypełniła wola Boża = jak Bóg będzie chciał abyś tam była, to pojedziesz ). |
|
|
|
|
marzenie [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-08, 09:34
|
|
|
Wysłałam zgłoszenie tylko zapomniałam wpisać w inf. dodatkowych opokoju 😮 |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-08, 10:01
|
|
|
Kochani,
zapisujcie się śmiało, roszady na listach są ogromne i czuję, że będzie tak jak zawsze - pojadą WSZYSCY, którym jest to pisane
Bożego dnia |
|
|
|
|
smutna_alex [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-08, 11:57
|
|
|
Kochani, zakwalifikowałam się na Górę św Anny,Ale szukam transportu. Jestem z okolic Radomska. Mogłabym dojechać do Kamienska przy trasie na Częstochowę. Ma ktoś miejsce? Pozdrawiam |
|
|
|
|
Kwiatuszek [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-10, 09:27
|
|
|
marzenie napisał/a: | Wysłałam zgłoszenie tylko zapomniałam wpisać w inf. dodatkowych opokoju 😮 | nie stanowi problemu |
|
|
|
|
bosa [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-10, 21:17
|
|
|
A ja mam pytanie ,czy można się z kimś zabrać ze Zdzieszowic? Tam dojadę pociągiem,ale na Górę to nie ma jak ,pieszo z dzieckiem nie bardzo.. |
|
|
|
|
EL. [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-11, 18:20
|
|
|
A program Rekolekcji ....będzie ?? EL. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|