Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Wakacje z Sycharem 2016 - Zakrzów 13-21VIII |
Autor |
Wiadomość |
katalotka72 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-07, 18:56
|
|
|
w Zakrzowie domki są na polanie wśród lasu na zboczu góry, płotu nie ma, ale żadne z dzieci nie wybrało się w las, zawsze jakaś ciocia albo wujek są gdzieś w pobliżu i widzą co dzieciaczki robią, najczęściej dzieci zbierały się na werandzie ostatniego domku i tam spędzały czas gdy nie było zorganizowanych wycieczek |
|
|
|
|
zuf [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-07, 21:20
|
|
|
Jacek-sychar napisał/a: | Ja też tam będę. |
Jacku, no to jest argument |
|
|
|
|
Jacek-sychar [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-08, 12:21
|
|
|
Wiedziałem jak zareklamować?
Ta reklama ma też drugie dno. Jeżeli jadę, bo polecam to swoją decyzją. |
|
|
|
|
tomekC [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-15, 20:30
|
|
|
Witam chciałem się spytać czy są jeszcze wolne miejsca na Zakrzów, pozdrawiam Tomasz |
|
|
|
|
Jacek-sychar [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-15, 20:54
|
|
|
Jeszcze niedawno były.
Zapisz się, to dostaniesz odpowiedź, czy trafiłeś na listę główną, czy rezerwową. |
|
|
|
|
tomekC [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-16, 19:12
|
|
|
Dziękuję byłem teraz na rekolekcjach w Laskowicach i namówiły mnie dwie rodziny żeby się zapisać przed chwila wysłałem zgłoszenie zobaczymy czy beda miejsca Tomasz |
|
|
|
|
Annajulia [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-21, 19:41
|
|
|
Witajcie, czy były już wyslane nr rachunku do wpłat zaliczek ? Juz maj się kończy a nie ma żadnych informacji. Pozdrawiam ! |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-22, 09:57
|
|
|
Annajulia napisał/a: | Witajcie, czy były już wyslane nr rachunku do wpłat zaliczek ? Juz maj się kończy a nie ma żadnych informacji. |
Zakrzów wysłał - proszę poszukać w spam..
Bożej niedzieli |
|
|
|
|
Annajulia [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-22, 11:37
|
|
|
Niestety w spam nic nie ma, Zgłoszenie wysłałam dla rodziny 8 maja. Czy możecie to sprawdzić, zaczynam się porządnie niepokoić.. |
|
|
|
|
Balba [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-23, 06:42
|
|
|
Annajulia napisał/a: | Niestety w spam nic nie ma, Zgłoszenie wysłałam dla rodziny 8 maja. Czy możecie to sprawdzić, zaczynam się porządnie niepokoić.. |
proszę teraz sprawdzić
Bożego dnia. |
|
|
|
|
awaga [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-24, 11:21 wakacje w Zakrzowie
|
|
|
Witam powtórnie ,
Informuję, że z dniem dzisiejszym tj.
24.05.2016 oficjalnie zamykamy listę zgłoszeń na udział w wakacjach z Sycharem w Zakrzowie.
Natomiast uruchamiamy tzw listę rezerwową.
( z doświadczenia wiem ,że z osób zgłoszonych zawsze ktoś się "wykruszy")
Zatem zapisy na listę rezerwową trwają. Będziemy przyjmować według kolejności zgłoszeń.
pozdrawiam i życzę błogosławionych dni.
Ewa. |
|
|
|
|
awaga [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-24, 11:24
|
|
|
do ANNAJULIA
Aniu, myślę , że temat mamy już wyjaśniony i zamknięty.
do zobaczenia w Zakrzowie.
Ewa. |
|
|
|
|
rafallife [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-06-02, 23:11
|
|
|
Czy są jeszcze wolne miejsca do Zakrzowa? |
|
|
|
|
Jacek-sychar [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-06-03, 06:04
|
|
|
Lista główna jest zamknięta. Trwają zapisy na listę rezerwową.
Do 15 czerwca trwa wpłata zaliczek. Jeżeli ktoś nie wpłaci zaliczki, to zostaje skreślony z listy podstawowej a na jego miejsce wchodzi kolejna osoba z listy rezerwowej. Czasami ktoś sam rezygnuje (choroba, inne obowiązki zawodowe, ...).
Radzę się wpisać i trochę poczekać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|