Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
moje nowe cytaty |
Autor |
Wiadomość |
Johnas [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-09-09, 23:51 moje nowe cytaty
|
|
|
hej kochani napisałem nowe cytaty oto one co jakiś czas postaram się wrzucać nowe
" samotni małżonkowie trwający w miłości do końca nigdy nie zostaną sami zawsze będą ukryci w Krzyżu Chrystusowym i w tej tajemnicy jego miłości do nich bo to jego Krzyż staje się ich siła ku miłości "
" samotni małżonkowie nie mogą przytulic współmałżonka ani z nim porozmawiać ale mogą przytulić Krzyż i porozmawiać z tym który na nim jest "
" samotni małżonkowie nie mogą liczyć na miłość współmałżonka ale mogą liczyć na miłość tego który wisi na Krzyżu "
" samotny małżonek zawsze ofiarowuje swoją samotność Chrystusowi by nadal kochać by nadal trwać w miłości bo już nic innego zrobić nie może " |
|
|
|
|
Metanoja1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-09-10, 07:44
|
|
|
Johnas, dziękuję za Twoje cytaty i za to, że się z nimi podzieliłeś, mimo, że są trudne. |
|
|
|
|
annabasik [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-08, 20:36
|
|
|
Małżeństwo to coś takiego jak psia buda z dwoma otworami. Można do niej wejść i wyjść z którejkolwiek strony, niczego to nie zmieni. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|