Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
O mocy Sycharu, z prośbą o modlitwę |
Autor |
Wiadomość |
aksamitka [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-02-06, 11:10
|
|
|
Gosiu, to piękne co piszesz. Niech Pan zawsze Wam błogosławi i będzie obecny w Waszej codzienności. Mam nadzieję osiągnąć taki stopień zaufania Panu i wiary, jaki Tobie udało się wypracować. Przede mną długa droga. |
|
|
|
|
kunegunda [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-02-25, 23:00
|
|
|
chwała Panu!
I niech Was prowadzi drogą Miłości. |
|
|
|
|
Ania65 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-08-01, 18:16
|
|
|
Piękne świadectwo, wzruszyłam się. I ja się zbieram, żeby po prawie roku od wspólnego zamieszkania z mężem podzielić się kolejnymi cudami. Ale tak sobie myślę, że puenta będzie podobna do twojej. |
|
|
|
|
delta19 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-08-01, 18:27
|
|
|
Chwała Panu
Świadectwa umacniają nadzieję
Dzięki |
|
|
|
|
Kwiatuszek [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-11-18, 15:54
|
|
|
Gosiu, dziękuję za piękne swiadectwo |
|
|
|
|
Izka [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-11-18, 18:59
|
|
|
Gosiu, dziękuję za świadectwo zwłaszcza że wczoraj miałam kryzys : czy warto odbudowac moje małżeństwo ..jeszcze raz dziękuję |
|
|
|
|
Samoa [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-27, 13:55
|
|
|
wiem, że każdy kryzys jest po coś,
jak czytam, Gosi świadectwo to mam nadzieję, że Pan Bóg ma swój plan na moje małżeństwo,
dziękuję Ci za nie, |
|
|
|
|
kasedo [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-28, 18:26
|
|
|
Gosiu dziękuję Ci jeszcze raz...Ja nie mam tyle wiary..tyle siły...nadzieja maleje z godziny na godzinę..ale gdy czytam takie świadectwa jak Twoje...to ten niewielki płomyczek troszeczkę się wzmacnia... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|