Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Wreszcie wyszliśmy z kryzysu-jesteśmy szczęśliwym małżeńtwem |
Autor |
Wiadomość |
enbe [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-09-12, 20:32
|
|
|
Miło Cię odnaleźć w innym wątku, taka duma człowieka rozpiera, że to NASZA EWIENDA, liczę na spotkanie w realu i na to, że ŁASKI I CUDA PANA są zaraźliwe. |
|
|
|
 |
smutna_alex [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-13, 23:48
|
|
|
Dziękuję za Twoje świadectwo,my z mężem mamy problemy z komunikacją,z emocjami. Wyprobuje sposob x herbatka ;) Życzę błogosławieństwa Bożego i wszystkiego,co najlepsze! |
|
|
|
 |
Metanoja1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 11:10
|
|
|
Ewo, cieszę się że trafiłam na Twoje świadectwo
Gratuluję, że jesteś szczęśliwa z mężem i że tworzycie pełną szczęśliwą rodzinę.
Ja jestem na etapie że w życiu nawet nie chcę myśleć o powrocie z mężem do siebie. Więc tu byłam podobna do Ciebie. A mąż mój tym bardziej jest przeszczęśliwy, że się od niego wyniosłam, więc oboje nie chcemy do siebie wrócić. U Ciebie była inna sytuacja pod tym względem.
Jak to się stało, że zmieniłaś swoje nastawienie do powrotu do siebie? Bardzo mnie to nurtuje. |
|
|
|
 |
AWS [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-23, 11:51
|
|
|
Ewo, tak się cieszę! Niech Wam Bóg błogosławi! |
|
|
|
 |
aleksandra1112 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-25, 11:36
|
|
|
Piękne świadectwo, wzruszyłam się.
Chciałabym, aby i w moim małżeństwie nastały takie chwile z herbatą i wspólną rozmową, niestety na razie mąż raczej unika tego. Modlę się, może z czasem uda mi się go nakłonić do takich wspólnych rozmów. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|