Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Modlitwy za małżonków w kryzysie-Sanktuarium B. Miłosierdzia |
Autor |
Wiadomość |
ojerzysj [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-21, 22:44 Modlitwy za małżonków w kryzysie-Sanktuarium B. Miłosierdzia
|
|
|
Drodzy uczestnicy Forum,
mam do zakomunikowania dobrą wiadomość dla nas wszystkich o ustaleniach z Siostrą Przełożoną w Sanktuarium Bożego Miłosierdzia w Krakowie - Łagiewnikach!
Codzienny Różaniec o godz. 20.30 w intencji trudnych małżeństw i małżonków przeżywających kryzys jest odmawiany w Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Krakowie Łagiewnikach przed Łaskami słynącym Obrazem i przy grobie św. Siostry Faustyny.
Modlą się siostry ze Zgromadzenia Sióstr Matki Bożej Miłosierdzia oraz pielgrzymi i wszyscy obecni wierni.
Różaniec kończy się o godzinie 21.00 krótkim Apelem Maryjnym.
W tych też intencjach sprawowana jest Msza św. w każdą drugą sobotę miesiąca o godz. 17.00 z błogosławieństwem Najświętszym Sakramentem.
Szczegółowe modlitewne intencje można zgłaszać osobiście na Furcie Klasztornej; listownie na adres: Klasztor Zgromadzenia Sióstr Matki Bożej Miłosierdzia, ul. Św. Siostry Faustyny 3, 30-420 KRAKÓW; albo wysyłając e-mail na adres: "Siostry_Lagiewniki" klasztor@faustyna.pl
Wszystkie modlitewne intencje będą włączane do codziennego różańca i do Mszy św.
Jeśliby ktoś chciał złożyć dobrowolnie ofiarę dla Sióstr może to uczynić osobiście na furcie klasztornej albo na konto bankowe: Zgromadzenie Sióstr Matki Bożej Miłosierdzia, PLN 25 1500 1487 1214 8005 2117 0000.
Dodam jeszcze, że różaniec będzie na pewno bardziej skuteczny, jeśli w domach i rodzinach naszych będziemy się duchowo łączyć ze Sanktuarium odmawiając wieczorne modlitwy w tym samym czasie, w miarę możliwości.
z modlitwą
ojerzysj |
Ostatnio zmieniony przez ojerzysj 2010-01-21, 23:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mirakulum [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-21, 23:10
|
|
|
BÓG ZAPŁAĆ OJCZE
bedę się starać jak najczęściej łączyć duchowo w modlitwie o 20.30 |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-22, 01:25
|
|
|
Bóg zapłać Ojcze.
No i mamy następny cud po Nowennie do Bożego Miłosierdzia- wspólnota modlitewna rozrosła się i szturm do Nieba trwa!!!!
W miarę możliwości będę się łączyła duchowo z łagiewnicką wspólnotą. |
|
|
|
|
elzd1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-23, 18:18
|
|
|
Piękna nowina.
W miarę możliwości postaram się włączać ze swoją modlitwą.
Szczęść Boże. |
|
|
|
|
Nirwanna [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-23, 18:33
|
|
|
Chwała Panu!
Bóg zapłać, Ojcze |
|
|
|
|
Monika36 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-23, 19:29
|
|
|
Bogu niech będą dzięki .
Dziękuję Ojcze Jerzy |
|
|
|
|
NORBERT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-23, 20:37
|
|
|
Jeżeli uczynimy wszystko
,co w naszej mocy,Bog uczyni resztę
św.Arnold Janssen
Bóg zapłać ,Ojcze |
|
|
|
|
katblo [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-24, 15:58 Bóg zapłać!
|
|
|
Bóg zapłać ojcze,
o 20.30 codziennie staram się modlić razem z dziećmi w lączności duchowej
Szczęść Boże! |
|
|
|
|
Lylda [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-26, 17:56
|
|
|
Chwała Panu:)
I ja będę się starała łączyć o 20.30.
Dziękuję Wam wszystkim za modlitwę i błogosławię dzień, w którym zawierzyłam Matce Bożej i zawiesiłam na sercu Cudowny Medalik.
Dzięki Łasce Bożej, Królowej Nieba, Waszej modlitwie moje małżeństwo powstaje z martwych- to prawdziwy cud:)
Łączę się więc z Wami i modlę za Was:) |
|
|
|
|
KAZIA [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-28, 19:17
|
|
|
Czekałam, na to! Huraaaaaaa! Oczywiście dołącze! Pozdrawiam KAZIA |
Ostatnio zmieniony przez KAZIA 2010-03-22, 16:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ania1111 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-29, 22:33
|
|
|
Dzisiaj mój mąż odszedł do innej.....
Tydzień temu dowiedziałam się , że kocha inną kobietę od pół roku, że mnie nigdy nie kochał, że chce być tylko z tamtą , że nawet jak nie będzie Go chciała to i tak ze mną nie będzie....Wrzeszczał na mnie , mówił , że powinnam się cieszyć , że wogóle ze mną roamawia ....
Jestem w szoku, ale mam nadzieję , że wróci ....
A jeszcze 8 dni temu pisał do mnie sms - y "kocham Cię Anuś i tęsknię " Tulił się do mnie i mówił , że kocha tylko mnie ,
Nic nie rozumiem , ale mam nadzieję ....
Wcześniej często tylko słyszłam ,że jestem dla Niego za ładna , za mądra i zbyt religijna ....ale bardzo Go kocham i wciąż mam nadzieję ....Błagam o modlitwę w intencji mojego męża, o oświecenie Duchem Świętym
będę się również modlić codziennie o 20.30. ( różaniec ) |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
|
|
|
|
Antonina15 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-01-30, 23:18
|
|
|
Powierzyłam swoją intencję kochanym Siostrom. Dziekuję serdecznie za wspólna modlitwę:) |
|
|
|
|
Beata1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-02-28, 13:55
|
|
|
Proszę o modlitwę w intencji małżeństwa Beaty i Wojciecha. Dziękuję.
Na ile uda mi się postaram się włączyć w modlitwę o 20.30.
B. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|