UWAGA TARNÓW I OKOLICE |
Autor |
Wiadomość |
Karolina12 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-12-14, 01:32
|
|
|
Rechercher napisał/a: | wow - dużo was cieszę się że ruszacie z taką siłą |
Aniu sama byłam zaskoczona liczbą osób....... cieszę sie jednak że są osoby gotowe powalczyć o swoje i rodzinne szczęście
Rechercher napisał/a: | Maryś - pozdrawiam kochana |
Aniu buziakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkki, cmoooooooooooooooooooooooooooook Dziękuję |
|
|
|
|
Karolina12 [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-12-26, 14:35
|
|
|
Kochani wszystkiego najlepszego , spokojnych radosnych Świąt
Błogosławionego nadchodzącego 2015 roku |
|
|
|
|
x_cite [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-07, 22:26
|
|
|
Witam serdecznie! Jestem nowy jak widać :) Szukam wszędzie pomocy i zawitałem do Was...powiedzcie mi kiedy planowane jest najbliższe Wasze spotkanie w Tarnowie?? Jestem z Nowego Sącza i chętnie bym do Was zawitał...pozdrawiam |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-07, 22:43
|
|
|
x_cite,
zanim ktoś z ogniska sie odezwie zerknij na ich strone internetową, odnośnik znajdziesz na naszej głównej u góry |
|
|
|
|
x_cite [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-07, 22:54
|
|
|
Zrobiłem to przed napisaniem posta ....nie widzę żadnego nowego terminu...nie ma nic na tej stronie o spotkaniu. |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-08, 00:02
|
|
|
x_cite napisał/a: | Zrobiłem to przed napisaniem posta |
no to trzeba poczekać |
|
|
|
|
Karolina12 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-08, 00:08
|
|
|
x_cite napisał/a: | Zrobiłem to przed napisaniem posta ....nie widzę żadnego nowego terminu...nie ma nic na tej stronie o spotkaniu. |
Witaj
najbliższe spotkanie Ogniska odbędzie się 23 stycznia rozpocznie się mszą św. w kościele pod wezwaniem Karoliny Kózki następnie spotykamy sie w salce plebani
Serdecznie zapraszam
Spotkania będą odbywać się w każdy czwarty piątek miesiaca o tej samej godzinie |
|
|
|
|
x_cite [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-08, 18:04
|
|
|
Dziękuję serdecznie za wyczerpującą informację. |
|
|
|
|
Karolina12 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 20:22
|
|
|
Kochani
23 stycznia 2015r w Parafii Bł. Karoliny Kózki odbędzie się kolejne Ogniskowe spotkanie
rozpoczynamy Mszą Św. o godz 18.00 a następnie udajemy się do salki w budynku plebani
Serdecznie Zapraszam |
|
|
|
|
Dabo [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 22:38
|
|
|
I zaszyli sie w tych górach, ludzi nie widza ani slysza, Gopr by szybciej chlopu pomogl |
|
|
|
|
Lawendowa [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 23:45
|
|
|
Dabo napisał/a: | I zaszyli sie w tych górach, ludzi nie widza ani slysza, Gopr by szybciej chlopu pomogl |
1,5 godziny to długo |
|
|
|
|
Karolina12 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-15, 07:58
|
|
|
Dabo napisał/a: | I zaszyli sie w tych górach, ludzi nie widza ani slysza, Gopr by szybciej chlopu pomogl |
Dabo zanim następnym razem znów kogoś ocenisz może warto najpierw zapytać osobę zainteresowaną czy otrzymała pomoc........... |
|
|
|
|
x_cite [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-15, 09:05
|
|
|
Karolina12 napisał/a: | Dabo napisał/a: | I zaszyli sie w tych górach, ludzi nie widza ani slysza, Gopr by szybciej chlopu pomogl |
Dabo zanim następnym razem znów kogoś ocenisz może warto najpierw zapytać osobę zainteresowaną czy otrzymała pomoc........... |
Dabo do kogo/czego ten post miał być?? |
|
|
|
|
Karolina12 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-26, 19:08
|
|
|
23.01.2015 r. odbyło się spotkanie Ogniska
Przybyło 9 osób w tym trzy nowe osoby. Gościliśmy Doradcę Rodzinnego który wytłumaczył nam istotę tematu......... a tematem naszego spotkania było - "Poczucie własnej wartości"
w miłym towarzystwie spędziliśmy ponad 2 godz.
Wszystkich chętnych zapraszam na kolejne spotkanie które odbędzie się w czwarty piątek lutego o godz. 18.00 w parafii Bł. Karoliny Kózki w Tarnowie |
|
|
|
|
|