Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Proszę o modlitwę |
Autor |
Wiadomość |
magda_t33 [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-02-02, 15:15 Proszę o modlitwę
|
|
|
Zwracam się z ogromną prośbą o modlitwę w intencji ratowania mojego małżeństwa. O wskrzeszenie wiary, nadziei i miłości w sercu mojego małżonka. O przywrócenie mu zdrowia i wyrwanie z ciężkiej choroby jaką jest głęboka nerwica. O łaskę pokory i pojednania, a także zmianę jego decyzji dot. rozwodu.
Błagam również o modlitwę, która będzie i dla mnie oparciem oraz siłą w walce o nasz związek. Abym się nie poddała i nie zignorowała żadnych wskazówek kierowanych od Boga, któremu bezgranicznie ufam i wierzę, że odbuduje nasz Kościół, jakim jest nasza Rodzina. Proszę, z całej duszy, otoczcie modlitwą mnie, mojego męża i nasze małżeństwo. |
|
|
|
|
Nirwanna [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-02-02, 19:24
|
|
|
Pod Twoją obronę.... |
|
|
|
|
sakramentalna zona [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-02-02, 19:43
|
|
|
...uciekamy sie Swieta Boza Rodzicielko... |
|
|
|
|
magda_t33 [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-02-02, 22:48
|
|
|
Naszymi prosbami racz nas zawsze wybawiać. |
|
|
|
|
kwachu [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-02-03, 13:17
|
|
|
ale od wszelakich
złych przygód
racz nas zawsze wybawiać,
Panno chwalebna
i błogosławiona. |
|
|
|
|
zenia1780 [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-02-03, 13:38
|
|
|
O Pani nasz,
Orędowniczko nasza,
Pośredniczko nasz,
Pocieszycielko nasza... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|