Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
I, II, III i IV Róża Żywego Różańca Forum Sychar |
Autor |
Wiadomość |
GosiaH [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-01, 19:30
|
|
|
basia_priv, jesteś wielka! |
|
|
|
|
Maga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-01, 22:07
|
|
|
Gosiu nie miałam internetu. Dołącz proszę moją intencję - dziękczynna za wszelkie łaski, - błagalna - O silną,żywą wiarę dla mnie i moich najbliższych, o nawrócenie i przemianę serca męża i stałą pracę dla mnie. Bardzo proszę i dziękuję |
|
|
|
|
marzenie [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-04, 23:33
|
|
|
1 róża
INTENCJA
o miłość wierność i uczciwość małżeńską w moim małżeństwie o pokonanie wszelkich trudności ktore nas spotkają. |
|
|
|
|
ewulek [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-09, 00:21
|
|
|
melduję że jestem |
|
|
|
|
KAZIA [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-14, 20:17
|
|
|
jestem |
|
|
|
|
Maga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-28, 08:54
|
|
|
Już teraz piszę ,że trwam na modlitwie - I Róża bo znów mogę być bez dostępu do internetu. Moja intencja na styczeń . Dziękczynna za wszelkie łaski, błagalna o nawrócenia i pojednanie w rodzinie. Błagalna o wygranie konkursu na stanowisko pracy, jeśli jest to zgodne z wolą Pana. |
|
|
|
|
KAZIA [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-29, 14:54
|
|
|
jestem II róża Św, Monika Odmawiam Część III - tajemnice bolesne
3.Ukoronowanie cierniem |
|
|
|
|
Jarosław [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-30, 18:14
|
|
|
I Róża Intencja na styczeń:
Prośba do Matki Bożej o pomoc w rozwiązaniu trudnych spraw. |
|
|
|
|
ak70 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-31, 00:05
|
|
|
I Róża jestem
Intencja na styczeń: dziękczynna za wszelkie łaski otrzymane w 2016 roku, błagalna o szczęście wieczne dla mojego taty w 5 rocznicę śmierci, o wypełnienie woli Bożej w życiu mojej rodziny |
|
|
|
|
TEOR [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-31, 15:38
|
|
|
Moje intencje na styczeń 2017 roku:
- dziękczynna - za wszystko, co mnie w życiu spotkało, za wszystkie doświadczenia i osoby, które poznałam;
- błagalna - o potrzebne łaski, Bożą opiekę i błogosławieństwo oraz wiarę, nadzieję i miłość dla mnie i mojej rodzinki.
Korzystając z okazji, wszystkim "Sycharkom" życzę Błogosławionego Nowego 2017 Roku!
Teor |
|
|
|
|
w.z. [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-31, 22:22
|
|
|
Potwierdzam udział na 2017 rok. |
|
|
|
|
katblo [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-01, 00:38
|
|
|
Moja intencja na styczeń
o nawrócenie i uzdrowienie zranień duchowych i emocjonalnych mojego męża Bogusława |
|
|
|
|
Mufinka [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-01, 08:29
|
|
|
I róża styczeń
Boże Ty nam Błogosławisz każdego dnia daj przyjąć Twoje Błogosławieństwa i pomóż nam Błogosławić. Amen. |
|
|
|
|
basia_priv [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-01, 17:22
|
|
|
Moja intencja na styczeń.
- dziękczynna za wszystkie otrzymane łaski w mojej rodzinie
- o uproszenie błogosławieństw Bożych i spełnienia pragnienia serca dla Joanny oraz darów Ducha Św i opieki Matki Bożej dla całej rodziny.
- O jedność i miłość dla wszystkich małżonków. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|