Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Dzienniczek Św. Siostry Faustyny Kowalskiej - Audiobook |
Autor |
Wiadomość |
elzd1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-01, 23:48 Dzienniczek Św. Siostry Faustyny Kowalskiej - Audiobook
|
|
|
http://divinemercy.pl/dzienniczek.html
Dzięki Ci Panie
Całość Dzienniczka to 27 godzin nagrania, które zostało umieszczone na 3 płytach CD w postaci plików mp3. Dobór lektorów został dokonany z najwyższą starannością, w celu zapewnienia jak przekazu treści Dzienniczka spisanego przez Św. Siostrę Faustynę Kowalską.
dzienniczek-sw-siostry-f_103.jpg
|
|
Plik ściągnięto 560 raz(y) 70,14 KB |
|
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-02, 01:37
|
|
|
Super |
|
|
|
|
Mirela [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-03, 19:48
|
|
|
Dużeeeeeeeeeeeeeee buzioleeeeeeeeeeeeeee dla Elżbietki
Pozdrawiam serdecznie :)
Wszystkiego dobrego życzę :)
Jejuuuuuuuuuuuuuuu ale się ucieszyłam :)
dziekuje |
|
|
|
|
elzd1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-03, 23:35
|
|
|
Mirela. dla mnie? Przecież to Boże Miłosierdzie sprawiło, Pan wie, że oczekiwałam tego od lat.
Udało mi się dzisiaj kupić "Dzienniczek" w Warszawie, w księgarni katolickiej na Krakowskim Przedmieściu, jeszcze zostały chyba dwa egz. ( informacja dla tych, którzy są jak ja niecierpliwi). Calutki dzienniczek, z nagraniach po ok. 10 min, bardzo dobra jakość nagrania.
Również pozdrawiam serdecznie :) |
|
|
|
|
kinga2 [Usunięty]
|
|
|
|
|
ewulek [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-05, 15:58
|
|
|
a gdzie można kupić Dzienniczek w formie książki? |
|
|
|
|
Jarek321 [Usunięty]
|
|
|
|
|
elzd1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-05, 19:20
|
|
|
ewulek napisał/a: | a gdzie można kupić Dzienniczek w formie książki? |
Ja myślę że w każdej większej księgarni, wiele razy widziałam nie tylko w księgarniach katolickich, ale i ogólnych. |
|
|
|
|
ewulek [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-07, 14:39
|
|
|
Dziękuję Jarku z tej stronki skorzystam |
|
|
|
|
Medjugorka [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-29, 22:55
|
|
|
fajnie |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|