Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
|
Przesunięty przez: administrator 2009-07-21, 10:16 |
Zapisy na listę małżonków ofiarujących Komunię św. |
Autor |
Wiadomość |
Mirela [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-17, 15:36
|
|
|
Proszę o potwierdzenie aktualności listy małżonków ofiarujących Komunie Sw, dziękuję
Niedziela
Dorota2, ACINA,
Poniedziałek
Wtorek
Andrzej,Dorota 2, Ola,
Środa
Dorota2,Elcia 42,ACINA, Ola, Miriam
Czwartek
Elcia 42,ACINA, Ola,
Piątek
Weronika, basia_priv, Elcia 42,Ola,Miriam
Sobota
Anula,Elcia 42,Miriam |
|
|
|
|
zuzia73 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-17, 16:37
|
|
|
Bede ofiarowywac Komunię Św w wtorki i niedziele. |
|
|
|
|
Mirela [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-17, 19:25
|
|
|
zuziu73 serdecznie witam :)
dopisałam Ciebie do listy głównej
nie ma lepszego prezentu ...jak TEN właśnie...
spokojnej i błogosławionej nocy zyczę :) |
|
|
|
|
Dorota2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-29, 22:25
|
|
|
Trochę się zmieniło - oczywiście nadal ofiarowuję Komunię Św. w w/w intencjach - ale środa była tylko w jednym określonym tygodniu, bo u nas w tygodniu tylko 2 razy byla wieczorna msza św, a rano u mnie odpada, wybrałam potem niedzielę (zawsze jestem w kościele) i wtorek - msza szkolna, ale teraz córka chodzi więcej sama, więc jeżeli mam się zadeklarować to : [/u]niedziela oraz ostatni i pierwszy piątek miesiąca. Oczywiście są okresy, że częściej , ale może już bez deklaracji |
|
|
|
|
Mirela [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-30, 08:39
|
|
|
pozdrawiam serdecznie...
Myślę sobie Dorotko ,że w formie zapisów nie najwazniejsze są deklarację, jak zreszta Ciebie zrozumiałam, dobrze jest cenić i świadczyć w swoim Kościele o tym co ŻYWE I PRAWDZIWE...i to jeden z ki lku powodów utworzenia tej listy :) |
|
|
|
|
Danka 9 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-03, 17:11
|
|
|
Nie jest to nic nadzwyczajnego bo jutro niedziela...ale ofiaruję w intencji małzonkow w kryzysie jutrzejszą Komunię sw. |
|
|
|
|
Mirela [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-03, 19:37
|
|
|
Danko
Każde dobro pochodzi od Boga i zawsze jest nadzwyczajne ponieważ to Pan uniza się po to by każdy z nas miał sposobność czynienia dobra. Ponieważ jest to Dzień Pański to tym bardziej cieszyć się trzeba każdym Dobrem z wzajemnością w uwielbieniu.
Bardzo dziękuję za ten Dar
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|