Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
Chmury rozgonione .....Dzięki , rzeczywiście cudna piosenka , też dla mnie na wczoraj ......to jest najcudowniejsze , że możemy ciągle wracać , mimo , że się pozłościmy na Boga to On ciągle mówi " kocham Cię ...i nigdy nie przestanę .." Kurcze ja chyba nie ogarniam jeszcze tej miłości.............
Dorota2 [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-23, 13:56
Tę pieśń słuszałam po raz pierwszy jak zaczynał się kryzys w moim małżeństwie - akurat był koncert Eleni w miejscowości gdzie mieszkali rodzice mojego mężą - on nie poszedł, ale ja z córkami, teściowa... moje córki zrobiły sobie wtedy zdjęcie z Eleni... przed wykonaniem tej pieśni opowiadała ona że to właśnie Maryja pomogła jej wybaczyć mordercy córki....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum