Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
to dzień urodzin mojego męża i chcę mu przygotować piękne urodziny
Mirakulum [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-20, 19:41
to pojedziemy razem , przeczytaj na "Uwaga Kraków"
EL. [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-21, 08:40
Mirakulum....tak bym chciała być tam z Tobą - Wami....to tak blisko ode mnie....ale nie mozna miec wszystkiego. 14-15 mam waqżne szkolenie, II stopień, muszę być. Jednak sercem będę z Wami !! Cmooooooooook !! EL
Danka 9 [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-21, 17:06
robiko, nie pisalam dawno do Ciebie, gratuluję z całego serca przemiany!!!
Super!
tak trzymaj, widze ze takie rekolekcje to wielka siła
Ostatnio zmieniony przez Mirakulum 2009-11-02, 14:11, w całości zmieniany 1 raz
robika [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-23, 05:41
dzięki Mirakulum za te pieśni,szczególnie za ,,mój sługo"....
pieśń,której fragment otrzymałam na rekolekcjach....
pozdrawiam wszystkich i lecę d pracy!
mirakulum-,,Urzekającą"czytam po raz drugi,ale tak naprawdę PO RAZ PIERWSZY!!!!!!!!!!!!TYLE W NIEJ ODKRYWAM!ależ byłam ślepa!czytałam a nic nie odbierałam,nic nie i wdziałam...teraz czytam i niebo odkrywam!
az sama sie dziwie,ze pewnych fragmentów książki w ogóle nie pamiętam(wielu fragmentów)w takim byłam transie....
pa,pa.
[ Dodano: 2009-10-24, 15:32 ]
a wczoraj bawiłam się z własnym męzem na imprezie tanecznej w pracy...było super...
po raz pierwszy poszedł ze mną na taką ,,służbowa"zabawę i tańczylismy wiele,choć mąż tego nie lubi.....
cieszę sie z tego....i będe tu dopisywać już tylko dobre rzeczy,które dzieją się teraz w moim życiu....
Mirakulum [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-24, 17:02
dopisuj wszystko, bo nikt nie uwierzy . złe rzeczy zdarzają się , bo Pan nas w ten sposób czegoś uczy , uczy prawdziwej miłości , która naprawdę sprawdza się w kryzysie
kopiuje z tego co napisałam do Agnieszki
"Wybór Miłości otworzył przed Tobą (nami) przestrzenie niesłychanego piękna i radości , lecz tym samym zostaniesz(my) zranieni . już o tym wiesz (my).
dlatego tak wiele razy w życiu cofamy się przed Miłością.
My wszyscy tak robiliśmy . zaznaliśmy ran i jeszcze zaznamy z powodu utraty ludzi nam bliskich, przez to co nam uczynili i co myśmy im uczynili .
nawet w szczęściu miłości obecny jest pewnego rodzaju subtelny ból : ból nadmiernego piękna i przytłaczającej doskonałości .
Ponadto , bez względu na to , jak doskonała może być miłość , nigdy tak naprawdę nie jest zaspokojona.... zarówno w radości , jak i w bólu , MIŁOŚĆ nie zna granic "
"podróż pragnień- j. Eldredge
jeden z bohaterów filmu dla dzieci pt . "roboty" mówi
" Już wiem , ze mam serce, bo mnie boli"
Panie z Tobą ten ból staje się słodki.
Robiko , kochajmy choć to tak boli
trudniej powiedzieć , jeszcze raz 'Kocham" , po wielkich zranieniach .
takiej Miłości może nauczyć nas tylko Jezus
kasia1 [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-24, 17:22
robika napisał/a:
a wczoraj bawiłam się z własnym męzem na imprezie tanecznej w pracy...było super...
Robiko, bardzo sie cieszę
Mam nadzieję, że powiedziałaś mężowi jak super się bawiłaś, jaką radością było dla Ciebie to wspólne wjście... że bardzo doceniasz to, że z Tobą tańczył, choć nie bardzo lubi...
Dziel się z nami swoją radością, ale z Nim też
Pozdrawiam serdecznie
EL. [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-24, 17:52
Robiko, jak pięknie !! Niech Bóg z Wami !! Cmoooook ! EL.
robika [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-01, 21:18
dziś proszę Was gorąco o modlitwę za mojego męża Roberta.
Jezu ufam Tobie.
weź tego złego,który non stop tak bardzo targa moim mężem,uwalniaj go od złego.
Jezu ufam Tobie I DZIĘKUJĘ CI.
Mirakulum [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-01, 21:28
Jestem z Tobą na Modlitwie
EL. [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-02, 13:58
Pamiętam w modlitwie. Całuję !! EL.
kasia1 [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-02, 21:23
Robiko, moja jutrzejsza Msza św. będzie w Waszej intencji...
Pozdrawiam serdecznie
agnicha [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-02, 22:27
Obejmuję Was modlitwą
robika [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-03, 06:51
Mirka,EL,KASIA,AGNICHA dziękuję za modlitwy...sa one bardzo potrzebne ....
zeby mieć siły być ,,ezer kenegdo" i żeby złe duchy odchodziły od nas jak najdalej....bo atakują....oj atakują nieustannie.....z każdej strony....
dziękuję i pozdrawiam!
miłego dnia!
[ Dodano: 2009-11-05, 16:25 ]
upadam i potrzebuję Waszej modlitwy....
od dziś słucham ,,Urzekającej",by podnieść się na nowo i iść do przodu....z BOŻĄ RADOŚCIĄ w sercu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum