Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
Ja również od dzisiaj jestem w Wami. Prosze o modlitwę...
hankaolej [Usunięty]
Wysłany: 2009-09-16, 08:20
Pragnę dołączyć do Was z całego serca,
odmawiam Różaniec codziennie wieczorem, jest mi bardzo ciężko, tak jak Większości,
dlatego wierzę, że jedyny ratunek w modlitwie,
gdyż od dawna wiadomo - "proście a będzie wam dane" i tak będzie, z całego serca w to wierze.
Proszę o wpisanie mnie na listę.
Hanka
Ife [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-02, 13:19
Dołańczam się do Was moja rodzinko Sycharowska, jestem z Wami i modlę się za wszystkich tu obecnych.
Jaroslaw [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-11, 23:40
Ja zatem dąłaczam się do rożańca - we wszystkich Sycharowych intencjach
ania1977 [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-01, 21:54
Proszę o dopisanie mnie do Różańca Świętego :)
zbylu [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-03, 01:15
Zbylu będę się modlił codziennie
[ Dodano: 2009-11-03, 01:23 ]
Różaniec ma wielką moc. Codzienna modlitwa czyni cuda i zmienia życie. Warto poświęcić kilka minut dziennie. Dzięki modlitwie różańcowej wyszedłem z największego bagna. Proszę o modlitwę za mnie i naszego księdza Emila Adlera (święty kapłan) Pozdrawiam Zbylu
agnicha [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-03, 20:36
Czy mogę być 110-ta? :0)
anka-k8 [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-12, 13:33
Dolaczm do WAS KOCHANI
Jurek [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-19, 18:45
Idea jest prosta.
Uwierzyć w moc Różańca Świętego i dobrodziejstwa poczucia wspólnoty modlitewnej z innymi... współcierpiącymi.
Dla wszystkich tonących w własnym bólu niech będzie jak koło ratunkowe!
Codziennie odmówmy 10tkę różańca za ratowanie rodzin!
Łączymy się na 10tke od godz 20 do polnocy (albo o dowolnej innej porze) i tym samym staramy sie kazdego wieczoru odmowic caly rozaniec. Szczegolnie uczeszczane sa na naszym czacie (Pokoj Samarytanka) godz. 22 i 24! .
Może ktoś zapragnie zaproponować własne rozważanie różańcowe lub podzielić się świadectwem o obecnosci rozanca w jego zyciu?
Dziekuje wszystkim ktorzy podjeli te "akcje" modlitwy rozancowej. Ponawiam moja prosbe o dopisanie sie osob nowych do listy i czestsze uaktualnianie tej listy by "Rozaniec" byl widziany w rubryce "ostatni post"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum