Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
Imię małżonka/i: Kama
Wysłany: 2009-11-03, 01:08 UWAGA GORZÓW WLKP.!
"Od listopada AD 2009 rozpoczynamy w Gorzowie Wlkp. cykl comiesięcznych katechez dla małżonków. Bedą one odbywać się w każdy II-gi czwartek miesiąca w kościele pw. Pierwszych Męczenników Polski po Mszy Św. wieczornej.
Pierwsza katecheza odbędzie się w czwartek 12. listopada o godz.18:30 i będzie związana z tematem: "KRYZYS SZANSĄ ROZWOJU". Po katechezie odbędzie się spotkanie dla małżonków, którzy przeżywają trudności w życiu małżeńskim oraz dla osób porzuconych przez współmałżonka.
Zapraszamy zainteresowane osoby do uczestnictwa."
Ks. Dariusz Orłowski, Diecezjalny Duszpasterz Rodzin
_________________ "Módl się tak, jakby wszystko zależało od Boga, a działaj, jakby wszystko zależało tylko od ciebie" (Święty Ignacy Loyola)
"Najpierw modlitwa, potem przebłaganie, dopiero na trzecim miejscu - daleko "na trzecim miejscu"- działanie" (Święty Josemaria Escriva)
„Wszystko mogę w Tym, który mnie umacnia” (List św. Pawła do Filipian 4:13)
„I nie uczynił tam wielu cudów z powodu ich niewiary” (Ew. Mateusza 13:58)
www.separacja.org ::: www.sychar.org ::: www.modlitwa.info
Agnieszka [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-03, 09:12
Gorzów , łaczymy się z Wami duchowo
midziulka [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-03, 12:07
Teraz jedziemy do Krakowa ale przyjedziemy tez do Gorzowa
To cudne ze jestesmy to piękne że mamy siebie
Wysłany: 2009-11-17, 20:13 Drugie spotkanie Wspólnoty Wiernej Miłości w Gorzowie Wlkp.
Druga katecheza dla małżonków odbędzie się w czwartek 10. grudnia o godz.18:30 po Mszy Św. wieczornej w kościele pw. Pierwszych Męczenników Polski. Po katechezie odbędzie się spotkanie dla małżonków, którzy przeżywają trudności w życiu małżeńskim oraz dla osób porzuconych przez współmałżonka.
Zapraszamy zainteresowane osoby do uczestnictwa."
Ks. Dariusz Orłowski, Diecezjalny Duszpasterz Rodzin
_________________ A powiadam wam: Kto się przyzna do Mnie wobec ludzi, przyzna się i Syn Człowieczy do niego wobec aniołów Bożych; a kto się Mnie wyprze wobec ludzi, tego wyprę się i Ja wobec aniołów Bożych. Każdemu, kto mówi jakieś słowo przeciw Synowi Człowieczemu, będzie przebaczone, lecz temu, kto bluźni przeciw Duchowi Świętemu, nie będzie przebaczone. Kiedy was ciągać będą do synagog, urzędów i władz, nie martwcie się, w jaki sposób albo czym macie się bronić lub co mówić, bo Duch Święty nauczy was w tej właśnie godzinie, co należy powiedzieć. (Łk 12:8-12)
Posłuchaj... (mp3 – 0,94 MB) Przeczytaj...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum