Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
El. mój mąż w tej chwili nie pije w ogóle ponieważ jest uzależniony od alkoholu i zaczął się leczyć. To tak gwoli ścisłości. Wcześniej też pił codziennie kilka piw i nie robił awantur ale co z tego...awantury to nie jedyny skutek ,,złego" picia.
Nałogu, że życie to trud wiem od zawsze. Przeważnie miałam pod górkę...
Ale zrobię wszystko, żeby choć czasem mieć z górki Kiedy poczytam posty na forum zawsze mi się myślenie prostuje
Dlatego : DZIęKI żE JESTEśCIE!!!
Dziękuję za życzenia
EL. [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-09, 20:29
Anakondo....za dużo i za długo miałas pod górkę, teraz juz napewno będzie zgórki!!ja w to mocno wierze !!całuje !!EL.
Polyanna [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-27, 07:30
EL. czy mogłabyś mi podać swój adres mailowy? Bardzo bym chciała coś do ciebie prywatnie napisać, a na priwa jakoś nie mogę, bo mi nie wysyła (nie wiem czemu).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum