Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Modlę się i wiem że życie z zasadami to życie którego nie bedę musiała się wstydzić.
Małgosiu,
Ja wychodzę z tego samego założenia..
Najważniejsze aby móc spojrzeć sobie w oczy w lustrze...
Tylko to daje pokój...albo przynajmniej jego namiastkę w takich sytuacjach
Małgorzta [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-26, 10:38
ŻYCIE nie jest łatwe spotykamy na swojej drodze róznych ludzi, którzy czasmi nas krzywdzą, ale naważniesze jest aby nieść miłość i to co złe dobrem zwycierzać. Tak chcę walczyć o przetrwanie mojego małżeństwa chociaż jestem bombardowana przykrymi słowami mam nadzieję i Ufam miłosiernemu Bogu że mi w tym pomoże będę się modlić, modlić i jeszcze modlić o uzdrowienie bo dla Boga nie ma rzeczy nie możliwych. Jezu Ufam Tobie w każdej chwili mojego życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum